Kurv 0

Dørklokker

En trådløs dørklokke er ikke alene praktisk, når du får gæster eller kunder på besøg – den er også meget nemmere at installere end en traditionel dørklokke. Se vores store udvalg af dørklokker fra populære brands til gode priser herunder, og bestil online hos wupti.com i dag!  

Lynhurtig opsætning og smarte funktioner

Hvorfor købe en dørklokke?  

  • Nem og hurtig opsætning i boligen såvel som på kontoret 
  • Få lang rækkevidde og op til flere modtagere i hjemmet
  • Slut med gæster og kunder, der venter foran hoveddøren

Du kender det helt sikkert – din svigerfamilie, kunde eller posten har banket på, men du hørte det ikke. Med en dørklokke ved hoveddøren undgår du de uheldige situationer! 

De praktiske modtagerløsninger har nemlig en lang rækkevidde og som oftest et bredt udvalg af melodier, du kan vælge imellem. Vores trådløse dørklokker er desuden nemme og lynhurtigere at installere. Fastgør ringeklokken ved hoveddøren, og tilslut modtageren eller modtagerne, så du kan høre dem, ligegyldigt hvor du befinder dig i boligen. Så er du klar til at modtage gæster!

Vælg den rigtige dørklokke

Der er stor forskel på vores trådløse dørklokker. Når det er sagt, er det et spørgsmål om behov og en smagssag, om du foretrækker en dørklokke med batteri eller elektrisk stik. Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til din bolig eller arbejdsplads, bør du blandt andet overveje: 

  • Teknologi: Trådløse dørklokke er utroligt nemme at sætte op. Den helt store forskel på dørklokker med batteri og stik er, at batterierne løbende skal skiftes. 
  • Rækkevidde: Jo større rækkevidde, på jo flere kvadratmeter kan dørklokken høres. Har du en stor bolig eller have, kan du med fordel vælge en dørklokke med to modtagerbokse. 
  • Lydniveau: Hvis du har nedsat hørelse eller musik spillende på højtalere, kan du med fordel vælge en dørklokke med op til 90 dB. På den måde er du sikker på at kunne høre din dørklokke!  

Når du har fundet den helt rigtige dørklokke, er det nemt at bestille den hos wupti.com! Vi har et stort udvalg dørklokker og alarmer til virkelig gode priser!