Kurv 0

Carporte

Beskyt bilen året rundt med en carport, og undgå dermed også at skrabe sne og frost af ruderne. Hos wupti.com finder du carporte i høj kvalitet, der kan modstå vind og vejr, og give din bil den bedste beskyttelse. 

Beskyt bilen

Derfor kan du ikke undvære en carport

  • Bilen beskyttes mod vind og vejr
  • Du slipper for at skrabe is af ruder
  • Mindre snavs og nedfaldent løv

Med en carport er din bil beskyttet mod alle typer vejr og snavs. Overdækning sikrer mod hårdt tilfrosne ruder, og du undgår at skulle fiske gamle blade og andet løv ud af rister og revner på køleren.

Hvordan vælger du en carport?

Inden for dit budget findes der helt sikkert flere flotte carporte, men hvilken skal du vælge? Kig efter materiale, stil og særlige features, når du skal beslutte dig for den helt rigtige beskyttelse til din bil.

  • Materiale – En carport er ofte sammensat af flere typer materialer, som træ, metal og plastik. Materialevalg er afgørende for vedligehold, så det er vigtigt, at du overvejer materialevalg i forhold til placering. En placering under et stort træ vil medføre meget løvfald, ligesom en åben placering kan betyde frost, sne og snavs på siderne af bilen. Vælg holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer som metal og plastik.
  • Stil – En carport skal passe til husets stil. Jo mere enkel en carport er, jo bedre passer den til flere typer huse. Placerer du carporten tæt op ad huset, kan du vælge en carport i materialer, der findes på huset: F.eks. træværk på gavlen eller zink fra nedløbsrør. En placering længere væk fra huset giver friere hænder, og en metalcarport vil på grund af enkeltheden i designet passe til de fleste typer huse. 
  • Features – Det betaler sig at overveje forskellige features, som at den er flytbar eller har tagrende. En flytbar carport er relevant for dig, der skal flytte eller overveje at ombygge dit hus, mens medfølgende tagrende og nedløbsrør giver mulighed for vandopsamling til havens vandingsudstyr. 

Carport-priser til ethvert budget – se udvalget her på wupti.com – bedst til prisen.