Kurv 0

Hemsetrapper

Er du den heldige ejer af en hems, der kan udnyttes til beboelse eller til opbevaring, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du har nem adgang til hemsen, hvis du vil være sikker på at udnytte dens muligheder optimalt. Den adgang får du med en hemsestige med gelænder, der gør det let at klatre op, når behovet opstår. 

Praktiske og elegante stiger til hems

Hvorfor vælge en hemsestige fra wupti.com?

  • Modeller i forskellige farver og designs
  • Stiger til hems med fokus på høj sikkerhed og komfort for dig som bruger
  • Modeller med nem montering

Med en hems kan du udnytte loftshøjden i din bolig fuldt ud, så du får flere kvadratmeter at boltre dig på. Mange bruger primært deres hems til opbevaring, men er du lidt kreativ, og egner din hems sig til det, kan du faktisk ofte udnytte hemsen som et ekstra rum i rummet og eksempelvis indrette soveværelse, kontor eller legeværelse til børnene på hemsen. 

Det kan kræve lidt arbejde at etablere en hems, men har du den allerede, er det blot om at få købt en god hemsestige, så du kan komme i gang med at bruge din hems optimalt. Du kan vælge imellem mange forskellige modeller online her hos wupti.com, hvor vi har stiger i forskellige længder, designs, materialer og farver. I konstruktionen af stigerne er der tænkt meget på din sikkerhed, og du kan derfor føle dig helt tryg ved at bruge din stige til hems i det daglige. 

Valg af stige til hems

Når du skal vælge den helt rigtige stige til din hems, skal såvel design som funktionalitet gå op i en højere enhed. Din stige skal have den optimale længde, og den skal føles sikker for dig at bruge. Mange af vores stiger leveres med udtræksbeslag, og de har alle gelænder, så du kan sikre dig god stabilitet på vej både op og ned ad stigen. Vælg den hemsestige, du føler dig mest tryg ved. Det er uden tvivl også den stige, du vil komme til at bruge mest. 

 

Køb en stige til hems online her hos wupti.com

Mangler du en god stige, så du kan få adgang til din hems? I vores sortiment finder du mange forskellige modeller i flotte og diskrete designs, der passer godt ind i den moderne indretning. Stigerne er af høj kvalitet, så de holder sig pæne trods mange års brug, og du kan vælge din nye hemsestige lige her i udvalget og lægge din bestilling straks, så din stige snart kan blive sendt afsted til dig.