Kurv 0

Dørkarme

Når du har fundet din nye dør, har du brug for en dørkarm, der passer til. Du kan bruge modulmålene til at matche dør og dørkarm. Hvis du f.eks. har en dør med modulmål 9x21M, skal du ligeledes have en dørkarm med modulmål 9x21M. Dernæst skal du kende karmdybden for at vælge den helt rigtige karm til din vægtykkelse. Standardkarmdybderne er 75, 100, 110 og 128mm. Husk også at overveje, om du vil have bundstykke med, når du køber en ny indvendig dør.

Stort udvalg af flotte dørkarme

Hvorfor vælge dørkarme fra wupti.com?

  • Flotte dørkarme af høj kvalitet
  • Dørkarme til alle døråbninger i din bolig
  • Altid skarpe priser på lige de dørkarme, du drømmer om

Det er ofte de helt små detaljer, der gør en forskel for den samlede helhed. Derfor er det også vigtigt, at du får flotte dørkarme til din bolig, så du kan få den perfekte finish omkring dine døråbninger. Heldigvis har vi mange flotte dørkarme i sortimentet online her hos wupti.com, hvor du frit kan gå på opdagelse og vælge netop de dørkarme i udvalget, der tiltaler dig allermest. Hvilken stil er du til? Find ud af det ved at dykke ned blandt de forskellige produkter i flotte designs her på siden. 

Se flere skønne produkter til dit hjem i vores sortiment inden for indvendige døre til boligen lige her. Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af alt til bolig og have, hvor vi giver dig den komplette samling af de bedste mærkevarer til din indretning. 

Indret med de smukkeste dørkarme

Dørkarme skaber en smuk indramning omkring din døråbning, der gør det behageligt og hjemligt at bevæge sig indenfor. Som gæst føler man sig velkommen i boligen, og man får lyst til at se, hvad der ellers gemmer sig i de forskellige rum. Vores dørkarme er meget klassiske og tidløse, så du kan have glæde af dem i mange år, og de har et utroligt æstetisk udtryk, der står godt til de fleste moderne indretninger. Vi har både karmsæt og gerigter i forskellige nuancer, så du kan vælge en dørkarm, der perfekt matcher din smag. Find den helt rigtige dørkarm til alle rum i din bolig i dag ved at dykke ned blandt de enkelte muligheder her i udvalget.  

 

Vælg dørkarme fra sortimentet, og bestil dem online her hos wupti.com

Mangler du dørkarme til dit hjem, er wupti.com det helt rigtige sted at handle. Her finder du massevis af forskellige dørkarme – selvfølgelig i skarp kvalitet, så du kan glæde dig over robuste dørkarme i mange år ud i fremtiden. Tag dig god tid til at vælge dine dørkarme i sortimentet, der rummer forskellige træsorter og nuancer. Dørkarmene er lette at montere, og der går derfor ikke længe, før du kan glæde dig over det flotte resultat. Bestil dine dørkarme i dag online her hos wupti.com.