Kurv 0

Franske døre

Med en fransk dør kan du bringe elegance ind i dit hjem samtidig med, at du udnytter lysindfaldet. Du kan tilmed skabe illusionen af et større rum. Vælg en fransk dør til din bolig, som du finder i vores udvalg her på siden. Vi har enkelte, halvanden, og dobbelte franske døre med forskellige antal glasfelter.

Lys, elegance og indkig med franske døre

Hvorfor vælge en fransk dør?

  • Bringer lys ind i dit hjem
  • Elegante og klassiske
  • Stort udvalg med mange valgmuligheder

Der er mange gode grunde til at vælge en fransk dør til dit hjem. De franske døre er for det første både klassiske og elegante, og passer specielt i lidt ældre boliger. Det store glasparti med op til 12 glasfelter, der især kendetegner denne dørtype, tilføjer et godt lysindfald til dine rum, og er dermed med til at bringe masser af lys ind i dit hjem.

Med den franske dør kan du se ind i det tilstødende rum, hvilket også har visse fordele. For det første er det en god ide, hvis du har mindre børn og for det andet er det med til at skabe sammenhæng mellem rummene.

Netop pga. sidstnævnte er de franske døre også i særdeleshed velegnede til lejligheder, hvor de kan skabe følelsen af plads og åbenhed i selv små rum. I vores udvalg på wupti.com finder du et væld af størrelser og forskellige modeller, så der findes helt sikkert også en eller flere franske døre, der passer netop til dit hjem.

Vælg den rigtige model

De franske døre fås med forskelligt antal glasfelter fra 3 og op til 12, og antallet af glasfelter kan ændre stiludtrykket væsentligt. Hvilken fransk dør du skal vælge og hvor stort et antal glasfelter, du skal vælge den med, afhænger først og fremmest af, hvad der passer bedst til din stil og indretning.

En fransk dør med mange glasfelter har et mere klassisk og elegant udseende end de døre, der har 3 glasfelter. Til gengæld vil en model med mange felter give en væsentlig større rengøringsbyrde.