Kurv 0

Massive døre

Leder du efter en massiv dør til indvendig brug? Den massive dør er både kraftig, robust og langtidsholdbar, og kvaliteten er i top. Find den her på wupti.com, hvor du kan vælge imellem glatte modeller og fyldningsdøre i modellerne Finland og Dannebrog.

Robuste kvalitetsdøre

Hvorfor skal jeg vælge en massiv dør?

  • Robuste, kraftige og støjreducerende
  • Vælg imellem både forskellige modeller

Med en massiv dør, der også går under betegnelsen kompakt dør, får du en yderst kraftig og robust dør. Det betyder, at denne kraftige dørtype er særligt velegnet i fx kontorer og institutioner, hvor det hyppige brug af døren stiller store krav til slidstyrken.

Hvor celledøren opfylder det helt basale dørbehov, er den massive dør både mere slidstærk og i bedre kvalitet, hvorfor den derfor bør ses som en væsentlig opgradering.

Den massive dør er desuden så komprimeret og kompakt i sin udformning, at den er støjreducerende og på det nærmeste kan virke som lyddæmpning imellem de to rum, som den er placeret imellem.

Vælg den rigtige model

Hvis du vælger massive døre til dit hjem får du med andre ord langtidsholdbare døre, der opfylder dine behov – og mere til. Der er tilmed mange valgmuligheder, når det kommer til de massive døres design og stil, hvorfor der helt sikkert også findes en massiv dør, der passer til dit hjem og din indretningsstil. Hvad dørmodellen angår, kan du overordnet set vælge imellem to typer; den glatte model og fyldningsmodellen.

  • Den glatte model er enkel og tidløs i designet. Det betyder, at den er særlig velegnet til moderne hjem, hvor det er det minimalistiske udtryk, der stræbes efter.
  • Hvor den glatte model udmærker sig ved sin enkelhed, har fyldningsmodellen et noget mere karakteristisk klassisk udseende. Den massive fyldningsdør passer derfor godt ind i ældre boliger. I wupti.com’s sortiment kan du finde denne dørmodel under navnene Finland og Dannebrog.