Kurv 0

Indvendige døre

Indvendige døre følger standardstørrelser i enheden kaldet "modulmål". Hos indvendige døre findes de mest populære bredder modul 7, 8 og 9 og de mest populære højder modul 20 og 21. Modulmål-enheden, er et fagudtryk, som gør det nemmere at matche dørstørrelser med karmstørrelser. Vælger du f.eks. en M7x21 dør skal du tilsvarende vælge en M7x21 karm og M7 bundstykke. 

Indvendige døre til dit hjem

Køb indvendige døre online på wupti.com

  • Stort udvalg til skarpe priser
  • Vælg imellem forskellige dørtyper, farver og designs

Det er ikke kun din indretning, der har betydning for udtrykket og stilen i dit hjem. Valget af indvendige døre medvirker i den grad også til det samlede helhedsudtryk. Her på wupti.com har vi et stort udvalg af indvendige døre. Foruden forskellige dørtyper – herunder celledøre, franske og massive døre – kan du vælge imellem mange farver og designs.

Vælg den rigtige dørtype

De indvendige døre skal du som udgangspunkt se på længe. Det er derfor en rigtig god ide at gøre sig nogle grundige overvejelser om, hvilken type dør du skal vælge. Overordnet skelnes der imellem tre dørtyper: den franske dør og den massive dør. Samtlige af dem finder du i vores udvalg her på wupti.com. Hvis du er i tvivl om, hvilken type du skal vælge, kan du her læse om de fordele, de forskellige dørtyper hver især har.

Franske døre

Med en fransk dør får du en klassisk dør, der med op til 12 glasfelter, skaber et naturligt lys i dit hjem. Glasfelterne tillader kig ind til rummene, hvorfor den franske dør kan gøre dit hjem mere sammenhængende, samtidig med, at du kan følge med i, hvad der sker ved siden af. Denne type dør passer særligt godt til traditionelle villaer i en klassisk stil og ikke mindst til lejligheder, hvor den franske dør kan skabe illusionen om flere kvadratmeter.

Massive døre

Den massive dør udmærker sig især ved at have en slidstyrke. Af den grund anbefales denne dørtype, der har en god tyngde, til fx kontorer og institutioner, hvor en robust og støjdæmpende dør er at foretrække. Med den massive dør har du samtidig masser af valgmuligheder, når det gælder stil og design. Du kan nemlig vælge både glatte døre, der egner sig godt til bl.a. det moderne med en enkel stil, og fyldningsdøre, der med et mere klassisk udseende, der passer godt til fx gamle ejendomme.

 

Køb indvendige døre på wupti.com

Uanset hvilken af de tre dørtyper, der passer bedst til din bolig, din stil og dine behov, er der i udvalget masser af designs og farver at vælge imellem. Vi er med andre ord sikre på, at du også finder lige den dør, du leder efter her på wupti.com. Du kan bestille din nye dør og alt, du skal bruge af tilbehør, herunder bundstykker og dørkarme, hjem fra vores store udvalg i dag.