Kurv 0

Yderdøre

Du finder din nye facade- eller terrassedør her på wupti.com, hvor du kan vælge imellem forskellige modeller og størrelser. Terrassedøren er nem og hurtig adgang til din have, ligesom den rigtige dør også giver et bedre lysindfald i dit hjem. Udvendige døre bliver altid målt i udvendig karmmål, f.eks. 95 x 212 cm. Når du skal finde dit dørmål, skal du således kende hulmålet i væggen, hvor din dør skal sidde. Det er anbefalet at murhullet har ca. 12 mm luft rundt omkring dørens karm. 

Stort udvalg af facade- og terrassedøre

Hvorfor vælge en facade- eller terrassedør på wupti.com?

  • Stort udvalg af typer og modeller
  • Hurtig og nem adgang til hus og have
  • Gør dit hjem indbydende
  • Bedre lysindfald i dit hjem
  • Høj kvalitet

 

Vælg den rette terrassedør – og slip for tyven

Hvis du er den heldige ejer af en terrasse, er det oplagt at købe en klassisk terrassedør til. Det giver dig ikke bare en nem adgang til haven, men også et langt bedre lysindfald i stuen, køkkenet eller det rum, der støder ud til terrassen. Et af terrassedørenes kendetegn er det store glasparti i form af et eller flere glasfelter, der også giver dig et godt udsyn til haven inde fra huset af.

Terrassedøre fås i forskellige udformninger og modeller, og her på wupti.com finder du et bredt udvalg af den klassiske dørtype. Du kan vælge imellem både enkeltdøre og dobbeltdøre, ligesom der også er forskellige slags glaspartier at vælge imellem.

Døren til terrassen fungerer i visse tilfælde måske lige som et stort vindue, da det har tilsvarende funktioner. Du skal dog huske på, at det er en dør, som du kan komme ind af – på samme måde som tyven også kan det. Det er med andre ord også vigtigt, at du har tyverisikringen for øje i valget af terrassedør.

Hvis du vil gøre det ekstra svært for tyven, kan du med fordel vælge en terrassedør med et dørgreb med lås, der gør det umuligt for tyven hverken at komme ind eller ud.

Vælg den rette facadedør

Facadedøren – eller hoved- eller yderdøren, som den også kaldes - er ikke bare indgangen til dit hjem. Den fungerer også som dit hjems førstehåndsindtryk og det, der byder dine gæster velkommen. Det er med andre ord ikke kun de indvendige døre, der spiller en stor rolle for dit hjem – det er i den grad også facadedøren.

Hvis du er på udkig efter en facadedør, finder du den i vores store udvalg her på wupti.com. Du kan vælge imellem mange døre i god kvalitet og i forskellige stilarter, der med hvert sit udtryk kan gøre dit hjem indbydende.

Det er først og først og fremmest et spørgsmål om at finde den facadedør, der passer bedst til din stil og din bolig. Der er mange forskellige døre at vælge imellem, og det samme gælder stilarter. Vælg fx en fyldningsfacadedør med et glasparti af 6 felter og sprosser, der med et traditionelt og elegant udseende er en dør, der passer særligt godt til en bolig i den klassiske stil. Den dør, du vælger, skal desuden kunne holde til både blæst og regn hele året rundt. Det er derfor en rigtig god idé at vælge en dør i en god kvalitet, der selvsagt er langtidsholdbar.

Du skal ligeledes overveje, om døren skal have åbning ind- eller udad. Vælg den åbningsretning, der er den mest praktiske og brugervenlige, hvilket i langt de fleste tilfælde er den retning, som din eksisterende facadedør allerede åbnes i. Hvis du af en eller anden grund ønsker at skifte åbningsretning, kan dette dog godt lade sig gøre – og en tømrer vil kunne udføre dette på relativ kort tid.