Kurv 0

Pengeskabe & værdibokse

Skab bedre sikkerhed omkring dine værdier ved at låse dem inde i et værdiskab eller en værdiboks fra wupti.com. Vi har flere forskellige modeller, der giver god sikkerhed til både økonomiske værdier og værdigenstande med affektionsværdi. Brug eksempelvis dit værdiskab til opbevaring af større pengebeløb, værdipapirer, smykker, arvestykker og andet, som er svært at erstatte, hvis uheldet skulle være ude, og der begås indbrud i dit hjem.

Beskyt dine vigtigste ejendele i et værdiskab

Derfor bør du have en værdiboks i hjemmet

  • Du kan sikre dine værdier mod brand
  • Dine værdier er sikret mod tyveri
  • Du kan opbevare ting utilgængeligt

Et lille pengeskab kan have stor værdi for de dokumenter eller objekter, der har værdi for dig. 

Ved brand risikerer du ikke at miste uerstattelige smykker, fotos eller værdipapirer. Ved tyveri besværliggør du tyvenes adgang til familiens arvestykker eller nøgler. I pengeskabe opbevares dine værdier desuden forsvarligt mod skrammer, støv og husets små pilfingre.

Hvilke typer pengeskabe kan du vælge?

Et privat pengeskab er indrettet til forskellige formål, og det er derfor relevant for dig at overveje, hvilket formål du har med at anskaffe et. Overordnet kan du vælge mellem tre forskellige typer: 

  • Fastmonteret – et pengeskab, der er fastmonteret i gulvet eller væggen med bolte, vælges ofte i forbindelse med tyverisikring, fordi tyvene ikke kan tage hele skabet med. En fastmonteret værdiboks kan desuden skjules bag et maleri eller i et skab, så tilgængeligheden besværliggøres yderligere. Den fastmonterede løsning kan være en ulempe med flytning til et nyt hjem. 
  • Transportabelt – det lille pengeskab, der kan tages med på ferie, er praktisk for dig, der rejser ofte, eller som primært har brug for sikkerhed til dokumenter og andet småt på farten. En transportabel model ligner til forveksling en traditionel pengekasse, men har med den ekstra kraftige konstruktion, den sikrede adgang og det forede interiør de samme kvaliteter som et fastmonteret pengeskab. 
  • Nøgleskab – hvis bilnøgler, skabsnøgler eller husnøgler er det mest værdifulde i hjemmet eller på kontoret, er en værdiboks til nøgler en god løsning. Adgang med kode og ophæng til et stort antal nøgler gør et nøgleskab sikkert mod både tyveri og brand. 

Skab sikkerhed for dine værdier med et pengeskab i hjemmet. Se det store udvalg her på wupti.com – altid bedst til prisen.