Kurv 0

Værktøjskasser

Med et praktisk værktøjsbælte kan du hurtigt få fat i den skruetrækker, den hammer eller det målebånd, som du skal bruge. Det har du nemlig altid inden for rækkevidde. Se vores store udvalg af robuste og justérbare værktøjsbælter, og bestil din favorit på wupti.com.

Værktøjskasse – få orden, og spar tid

Du kan ikke undvære en værktøjskasse fordi

  • Den samler alt dit værktøj på ét sted
  • Den giver dig orden og et godt overblik
  • Den gør dit værktøj transportabelt

En værktøjskasse med indhold er som et værksted med hank – du kan tage dit værktøj med overalt uden at ødelægge overblikket. For med en god værktøjskasse får du overblik og orden, så du ikke skal spilde tid på at lede efter noget. 

Hvad er vigtigt for dig ved en værktøjskasse?

Nogle foretrækker at have alt værktøj i sin værktøjskasse og går derfor efter de store størrelser, andre bruger blot en værktøjskasse som en nem måde til at transportere det mest basale hen til arbejdsområdet. 

Muligheden for at skabe orden kan være det vigtigste i en værktøjskasse eller mobiliteten i forhold til størrelse og evt. hjul. Hvad er vigtigst for dig ved en værktøjskasse – størrelse, orden eller mobilitet?

  • Størrelse – den lille kan måske virke tilstrækkelig til dig med blot et par stykker værktøj, men kan f.eks. din hammer være i den lille kasse? Den store kan virke tillokkende på gør-det-selv-entusiasten, men skal du faktisk have alt dit værktøj i kassen eller blot det mest basale? 
  • Orden – til mange små skruer og dingenoter er det en fordel at vælge en værktøjskasse med mange små rum. Gå evt. efter én med udtagelige små rum, så nu nemt kan tage skruerne med dig op på stigen. 
  • Mobilitet – hvis du har brug for ultimativ mobilitet til selv de store værktøjskasser, så vælg en værktøjskasse på hjul, eller overvej alternativt værktøjsvogne som løsning. Hvis det ikke er nødvendigt med så stor en størrelse værktøjskasse, gælder det, at jo mindre, jo nemmere at transportere.

Se det store udvalg af værktøjskasser hos wupti.com herover – der er helt sikkert også den rigtige til dig. Altid bedst til prisen.