Kurv 0

Værkstedsborde

Skab plads og frihed til at lave godt arbejde derhjemme – sjove gør-det-selv-projekter skaber rod og kræver plads, med et værkstedsbord har du altid det hele ved hånden og ingen undskyldning for ikke at afslutte projektet. Nyd projekterne med et godt arbejdsbord fra wupti.com. Se udvalget herunder.

Arbejdsborde gør det hele lidt sjovere

Hvorfor har du brug for et arbejdsbord?

  • Du får bedre plads til gør-det-selv-projekterne
  • Du har altid alt værktøjet lige ved hånden
  • Arbejdsbordet kan have integrerede funktioner 

Mulighed for integrerede funktioner gør arbejdet nemt. Du har værktøjet lige ved hånden, og du har bedre plads til alle gør-det-selv-projekterne med et arbejdsbord i værkstedet. Undgå at skulle rydde op efter hvert projekt – brug et arbejdsbord i dit værksted.

Hvad har du brug for ved et værkstedsbord?

Til ethvert gør-det-selv-projekt har du brug for plads og nem tilgængelighed til dit værktøj. Arbejdsborde på værkstedet løser netop denne opgave – de bliver ikke brugt til andet, og de er placeret netop dér, hvor alt dit værktøj har hjemme. Men hvad har du mest brug for ved et arbejdsbord på dit værksted?

  • Arbejdsplads er for de fleste nummer 1 på prioriteringslisten, når det handler om at få et værkstedsbord. Muligheden for altid at kunne gå i gang med et gør-det-selv-projekt, uden at skulle afslutte det samme dag eller rydde op efter sig hver gang, tiltaler de fleste. Gå efter en stor bordplade, hvis arbejdsareal er det vigtigste for dig.  
  • Opbevaring af værktøj eller de igangværende projekter kan være i skuffer eller på bordets væg. Vælg et arbejdsbord til dit værksted med god opbevaring, hvis du foretrækker at samle dit værktøj omkring dig eller gerne pusler med mange små dele i dine gør-det-selv-projekter. 
  • Funktioner i arbejdsbordet er f.eks. muligheden for at fastgøre et emne til bordpladen, mens du arbejder på den. Integrerede skruetvinger eller huller i arbejdsbænken til at banke igennem er praktiske til f.eks. snedkerarbejde. Se efter arbejdsborde til dit værksted med funktioner, hvis du altid har brug for de samme funktioner i dine gør-det-selv-projekter. 

Find dit nye arbejdsbord til dit værksted i det store udvalg her på wupti.com.