Kurv 0

Boremaskiner og skruemaskiner

Her på siden finder du et stort udvalg af bore- og skruemaskiner fra kendte mærker som bl.a. Black & Decker. Vi har bore- og skruemaskiner til ethvert formål, både privat og professionelt, også hvis det er en slagboremaskine, du er på udkig efter. Se vores udvalg af bore- og skruemaskiner herunder og find den helt rigtige model til dit gør-det-selv projekt.

En bore- og skruemaskine sparer tid og kræfter

Bore- og skruemaskiner er uundværlige – de klarer det hele på den halve tid, og du undgår skæve skruer eller uovervindelige materialer – din bore- og skruemaskine fra wupti.com klarer det hele. Vælg mellem mange modeller og mærker, og vælg den rette til dine gør-det-selv-projekter. 

Hvilken bore- eller skruemaskine skal du vælge? 

Når du skal vælge bore- eller skruemaskine, så overvej først dine behov – har du udelukkende brug for en maskine, der kan skrue? Eller har du brug for en kombineret bore-/skruemaskine? Og hvilken størrelse? 

Vælg størrelse – det vil sige Watt – efter hvor kraftig en maskine, du har behov for. Ved særlig hårdt materiale, som beton, bør du vælge en slagskrue-/boremaskine. 

Vælg med ledning, hvis kontinuerlig strøm er vigtigst for dig, eller slip for strømstik med en batteridrevet maskine.  

  • Skruemaskiner kan bruges til alle typer skruer. Skruehovedet på maskinen skiftes nemt med forskellige bits til skruer med stjerne, kærv, talk eller andet. Anvender du ofte møtrikker kan du overveje en decideret møtrikspænder. 
  • Bore-/skruemaskine er det bedste valg for dig, der har brug for to maskiner, men ikke nødvendigvis på samme tid. Kig efter maskiner, hvor det er nemt at skifte fra den ene funktion til den anden, og overvej evt. et ekstra batteri, hvis du vælger den ledningsfrie model.
  • Lille skruemaskine er en særlig type skruemaskine, der både findes i skruemodellen og i den kombinerede bore-/skruemaskine model. Trods sin størrelse er den lille maskine stærk, men naturligvis med begrænset batterikapacitet. Brug den helt lille model ufremkommelige steder som bag radiatoren eller inde i skabe.  

Se det store udvalg af kendte mærker og effektive bore- og skruemaskiner på wupti.com herover.