Kurv 0

Elektriske save

På wupti.com har vi et bredt udvalg af elsave til ethvert formål. Herunder finder bl.a. stiksave, rundsave, bajonetsave, bordrundsave og kap- og geringssave, så du er dækket ind til dit gør-det-selv-projekt. Se de mange forskellige modeller af elsave her på siden og bestil i dag nemt og bekvemt på wupti.com.

Elektriske save til ethvert formål

Hvilken elsav skal jeg vælge?

  • Stiksaven hører med rette hjemme i alle veludstyrede værksteder. Det hjælpsomme værktøj kan med sin skarpe klinge og kraftfulde motor klare de fleste opgaver, og hurtigt sikre et flot resultat. Derudover kan der nemt skiftes klinger og dermed altid sikre en høj kvalitet. 
  • Rundsav er et must, hvis du arbejder meget med træ, og du vægter præcision i dit arbejde. Den er formidabel til fx at dele en træplade, få snorlige kanter og ender eller save spor ned i massivt træ. Vælg mellem modeller med batteri og oplader eller med ledning.
  • Bordrundsaven giver dig mulighed for at save alt lige fra lister og gerigter over lægter og til plader til med stor præcision i forhold til andre savtyper. 
  • Kap- og geringssav kan gøre skærearbejdet meget lettere, og derudover sikrer maskinen også en fantastisk præcision og er derfor ideel til opgaver hvor dette er vigtigt, f.eks. hvis der skal skæres til et nyt loft eller bygges en carport.
  • Bajonetsaven er en elektrisk sav formet som en bajonet, som er lige til at stikke i enhver plade eller planke, og den klarer selv de mest besværlige gør-det-selv-opgaver.

 

Det skal du være opmærksom på

Når du skal købe elektrisk sav, er det første spørgsmål, der melder sig, om du skal købe en batteridreven eller kabelbaseret model. Hvilken, der er den rigtige for dig, afhænger helt af, hvad det er for trætyper og -tykkelser, du skal save i.

Til langt de fleste typer saveopgaver kan du sagtens vælge en batteridreven sav i dag. Batteriteknologien er blevet så god, at de sagtens kan levere kraft nok til selv større saveopgaver.

Men skal du save i meget hårdt træ eller i tykkere træstykker, vil en ledningsbaseret sav stadig være det mest sikre valg.

Køb din nye elektriske sav inden dit næste gør-det-selv-projekt, så du er klar til et effektivt stykke savearbejde. Find din nye elektriske sav på wupti.com i dag – altid bedst til prisen.