Kurv 0

Slibemaskiner

Her på siden finder du slibemaskiner og vinkelslibere i mange forskellige modeller. Hvor en slibemaskine er en god og alsidig, som gør det nemt at slibe præcist og komme helt ind i hjørnerne med dens praktisk udformning, er en vinkelsliber et kraftværk af en håndholdt maskine, som du kan bruge til at pudse, polere, slibe og skære med.

Slibemaskiner - kraftværktøj i høj kvalitet

Hvorfor vælge en vinkelsliber

  • Perfekt til skære- og slibearbejde i metal
  • Kan også bruges til skærearbejde i sten
  • Forskellige skæreskiver giver nye muligheder

Uanset om du skal slibe rust på bilen, skal fjerne nogle gamle vandrør, eller har behov for at skære i sten, skifer, cement eller andre stenmaterialer, er vinkelsliberen det rigtige elværktøj til opgaven. Det kræver blot, at du har monteret den rigtige skæreskive på maskinen.

Husk altid at anvende beskyttelsesbriller og -handsker, når du arbejder med vinkelsliberen. Pas også på gnister, når du skærer i metal.

Hvilken vinkelsliber skal jeg vælge?

Når du skal vælge vinkelsliber, skal du grundlæggende set tage stilling til:

  • Størrelsen på vinkelsliberen – Størrelsen på vinkelsliberen hænger oftest sammen med motorstørrelsen. Fordelen ved en stor vinkelsliber er derfor dels den kraftigere motor og muligheden for at skære i større emner. Den mindre vinkelsliber er dog meget nemmere at komme til med på trange steder, men har oftest ikke så kraftig en motor.
  • Størrelsen på skæreskiverne – Størrelsen på vinkelsliberen bestemmer samtidig hvor store skæreskiver, du kan arbejde med. Størrelsen på skæreskiverne bestemmer igen, hvor tykke emner du kan skære igennem på en gang.
  • Batteri eller ledning – I dag kan du både få vinkelslibere med batteri og ledning. De batteridrevne har haft ry for ikke at være så kraftige i motoren. Men moderne batteriteknologi har gjort det muligt at levere strøm nok til selv mere krævende skæreopgaver. Men skal du skære virkelig store og kraftige emner, skal du stadig gå efter vinkelsliberen med ledning.

 

Vinkelsliber fra de kendte mærker

Vil du have en vinkelsliber fra en af de kendte mærker til den bedste pris, finder du dem her! Hos wupti.com har vi vinkelslibere i alle prisklasser. Bestil i dag!