Kurv 0

Varmepistoler

En varmepistol minder udseendemæssigt om en føntørrer. Den adskiller sig dog ved at fremstå mere robust og funktionelt ved at levere en langt højere temperatur. Det er naturligvis også nødvendigt, når der er tale om et stykke elværktøj til f.eks. at opløse lim, lak og maling.

Varmepistol – et multifunktionelt el-redskab

Hvorfor vælge en varmepistol?

  • Et redskab, du kan bruge til at fjerne tapet, maling- og limrester
  • Kan bruges til at vokse ski og til at bøje og svejse plast eller PVC
  • Er et miljøvenligt alternativ til giftige og skadelige kemikalier

Selv om den fungerer lidt som en føntørrer, hvor det er varmestrømmen, der er i centrum, er der tale om en lufttemperatur, der langt overgår den varme, som du får, når du tørrer dit hår. Den kan nemlig reguleres helt op til over 600 grader og typisk i trin af 10 grader. Du kan derfor i høj grad selv styre lufttemperaturen, så den passer til formålet, og du ikke risikerer at overophede eller brænde noget af.

Vælg den rette varmepistol

Der findes mange forskellige modeller, og det kan derfor være lidt af en jungle at finde frem til den rette varmepistol. Her er et par punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal bestemme dig. 

  • Funktion: Hvad skal du bruge varmepistolen til? Der er tale om et universalværkstøj, som kan bruges til et væld af formål. Afdæk dit behov og få præcis den varmepistol, som du står og mangler til dit projekt.
  • Temperatur: Da det er temperaturen, der afgør funktionaliteten, er det naturligvis vigtigt, at den sidder lige i skabet. Tjek beskrivelse og specifikationer for de enkelte modeller, så du vælger en model med det rette temperaturspænd. 
  • Justerbar: Der er forskel på den temperatur, som du skal bruge til at fjerne lidt maling fra et vindue og til optænding af din grill. Ved at vælge en model med trininddelt temperaturinterval, undgår du en konstant varme, og du kan selv regulere alt efter opgave.

Når du har fundet frem til den rette varmepistol eller andet elværktøj, bestiller du den nemt online på wupti.com.