Kurv 0

Kompressorer

En kompressor er ikke forbeholdt professionelle håndværkere – selv amatør gør-det-selv-manden vil med fordel kunne investere i en kompressor til skuret. Med den har du nemlig det perfekte hjælpemiddel til sprøjtemaling og højtryksrensning – ligesom du også hurtigt kan få luft i luftmadrassen, når du har brug for en ekstra soveplads. Det behøver dog ikke blive en dyr omgang, da du kan finde en kompressor til en skarp pris og måske endda på tilbud her på siden.

Arbejd på fuldt tryk med en kompressor

Hvorfor bruge en kompressor?

  • Bliv effektivt og nemt færdig med en klamme- og sømpistol til lufttryk
  • Gør beskidte overflader rene uden problemer med en højtryksrenser
  • Klar maleropgaver hurtigt – brug en malersprøjte med din kompressor 
  • Løsn selv de strammeste bolte med et skraldesæt eller en skraldenøgle

Der findes et kæmpe udvalg af trykluftsæt til din kompressor, og mulighederne er mange. Så uanset om du er en erfaren håndværker eller en amatør gør-det-selv-mand, er en kompressor et uundværligt stykke værktøj. Den gør hårde opgaver meget nemmere, og med en kompressor er du altid hurtigt færdig.

Hvad er vigtigt, når du køber en kompressor?

Der er mange forskellige typer af kompressorer. Her er de vigtigste ting, du bør overveje, når du skal finde den, der opfylder netop dine behov. 

  • Beholdervolumen – Kompressorer findes i et væld af forskellige størrelser fra den store industrielle kompressor til små mini kompressorer. Skal du f.eks. kun bruge den til små opgaver, som f.eks. sammen med en sømpistol, er en lille kompressor nok. Skal du derimod lave store maleropgaver, kan du med fordel vælge en med en større beholder.
  • Energiforsyning – Der findes kompressor, som virker ved hjælp af benzin eller strøm. Strømdrevet er ideelt, hvis du arbejder indendørs, mens det kan være en god idé med en på benzin, hvis du ofte er udenfor og ikke i nærheden af en stikkontakt. 
  • Maksimumstryk – Forskellige typer luftværktøjer kræver forskellige mængder lufttryk. Sørg for at tjekke trykbehovet på de stykker værktøj, du ønsker at bruge. Vær især opmærksom, hvis du ønsker at bruge flere forskellige stykker værktøj.

Om du skal bygge plankeværk, skifte dæk på din bil eller rengøre din fliseterrasse, så vil en kompressor uden tvivl gøre opgaven lettere og sjovere. Find din nye kompressor i det store udvalg her på wupti.com allerede i dag!