Kurv 0

Sømpistoler

Skal du slå rigtigt mange søm i i løbet af et hobbyprojekt eller en arbejdsdag, kan det nemt gå hen og blive både tidskrævende og en udfordring for muskler og led. Udskift din hammer med en elektrisk sømpistol af god kvalitet, så går det både nemmere, hurtigere og mere præcist. Se udvalget herunder.

Sømpistol – et supereffektivt præcisionsværktøj

Hvorfor vælge en sømpistol?

  • Du arbejder hurtigere og dermed mere effektivt
  • Du får præcision og et flottere resultat
  • Du undgår ømme muskler og trætte led

En sømpistol med el er nærmest uundværlig, hvis du har brug for at slå mange søm i. Vi har modeller, der passer til både gør-det-selv-mænd og -kvinder og professionelle fagfolk. 

Du går derfor sjældent forgæves, hvis du er på udkig efter et stykke kvalitetsværktøj. Arbejder du med møbelpolstring og tæppemontering, er en hæftepistol et must. Du finder både søm- og hæftepistoler i vores faste sortiment. 

Vælg den rigtige sømpistol

Har du ikke den helt store erfaring med at arbejde med sømpistoler, kan det naturligvis godt være svært at afgøre, hvilken model du skal vælge. Da vi konstant opdaterer og udvider vores faste sortiment med det allernyeste fra førende producenter på området, finder du garanteret en søm- eller hæftepistol, der dækker dit behov. Her følger et par punkter, som du bør have fokus på, inden du bestemmer dig.

  • Kabelfri/med kabel: Hvis du vælger en sømpistol med batteri og oplader, får du et mobilt værktøj, som du kan lade op og tage med dig overalt – inden- som udendørs. En model med kabel giver visse begrænsninger i forhold til mobilitet. Har du et stik i nærheden, har du dog et fuldt ud operativt værktøj. 
  • Kapacitet i magasin: Hvor mange søm eller klammer er der plads til?
  • Antal slag pr. minut: Jo flere slag, jo større effektivitet.
  • Tilbehør: Er der søm med til den sømpistol, du har valgt, eller klammer til hæftepistolen, som du måtte få brug for? Det er ikke alle modeller, der medfølger søm/klammer til.

Vi fører udelukkende sømpistoler fra anerkendte kvalitetsmærker. Se dig om, vælg din favorit, og bestil den i dag på wupti.com – altid bedst til prisen.