Kurv 0

Brænde

Køb brænde online på wupti.com. Her på siden kan du finde et stort udvalg af pejsebrænde, træpiller og træbriketter, så du kan holde varmen i de kolde vintermåneder. Sørg for at købe den type brænde, som passer til det, du skal bruge det til.

Hvilket brænde skal du vælge?

Her kan du læse fordele og ulemper ved de forskellige brændselstyper, du finder på wupti.com. Dermed bliver du rigtig godt klædt på til at vælge netop den brændetype, der passer til dine behov.

Hold varmen med brænde til brændeovn og bål

På wupti.com finder du et stort udvalg af brænde og optænding. Der er ikke noget så hyggeligt som knitrende ild, når det er koldt udenfor. Derfor har vi her på wupti.com et stort udvalg af brænde og optænding, som kan holde dig varm i en kold tid.

Brænde til alle typer optænding

Hvad end du har en pilleovn eller en brændeovn, så har vi brændet, som passer til dét, du skal tænde op i. Her på siden finder du et udvalg af pejsebrænde, træpiller og træbriketter til optænding.

Pejsebrænde

Denne type af brænde er den, som folk oftest forbinder med brænde. Det er rene stykker træ, som skaber en smuk ild i brændeovnen om vinteren eller på bålet en lun sommeraften.

Når du vælger pejsebrænde, bør du overveje, om det skal være lufttørret eller ovntørret. Om du skal vælge det ene eller det andet afhænger af, hvornår du skal bruge brændet. Det er desuden også tørringen, der påvirker prisen på brændet. Derudover er der også forskel på træsorter.

Træpiller

Har du en pilleovn eller et pillefyr, så er træpiller det rigtige valg for dig. Træpiller er billigere end pejsebrænde og briketter, men de passer kun til optænding, som er bygget til at bruge dem. Træpiller kan på ingen måde tåle fugt. Derfor er det meget vigtigt, hvordan du opbevarer dem.

Træbriketter

Ligesom træpillerne er træbriketter en form for brænde, som ikke tåler fugt. Derfor kræver det meget opbevaringsplads at fyre med træpiller. Til gengæld for du en høj varmeværdi, når du vælger træbriketter frem for pejsebrænde og slipper for gnister.