Kurv 0

Luft til luft varmepumper

Drømmer du om mere energivenlig opvarmning, kan en varmepumpe med luft-til-luft være lige sagen. Læs mere om luft-til-luft-varmepumper her, og find din favorit blandt vores modeller til en skarp pris online.

Skab et behageligt indeklima med en luft-til-luft-varmepumpe

Fordele ved brug af luft-til-luft-varmepumpe:

  • Nemt system at anvende og vedligeholde
  • Godt for miljøet
  • Et godt valg for økonomien

Brugen af en varmepumpe med luft-til-luft er en anderledes måde at skabe varme på i hjemmet. Varmepumpen fungerer ved, at der trækkes luft ind udefra, som herefter omdannes til varm luft, der kan bruges til opvarmning. Det er en energivenlig løsning, der på sigt skåner både miljø og pengepung. Samtidig er en luft-til-luft-varmepumpe nem at vedligeholde, idet den ofte kun har behov for en rensning af sit filter én gang om året. Du skal derfor ikke bruge meget tid på den daglige drift og vedligeholdelse af varmepumpen, der stort set passer sig selv, imens den gør det, den skal – nemlig at opvarme din bolig på økonomisk og energieffektiv vis.

 

Luft-til-luft-varmepumpe-pris – kan det betale sig?

Det korte svar er ja. For langt de fleste husstande giver brugen af luft-til-luft-varmepumpe rigtig god mening, og særligt hvis du bor i et hus af ældre dato, kan købet af en varmepumpe med luft-til-luft være en god investering i det lange løb. Købsprisen kan synes høj ved første øjekast, men pengene er givet godt ud, og varmepumpen tjener hurtigt sig selv hjem igen i form af besparelser på husstandens varmeregning. Afhængigt af mærke og specifikationer har varmepumpen typisk tjent sig selv hjem i løbet af 4-5 år. Varmepumpen kan holde i omkring 10 år, hvorefter den skal skiftes ud med en ny.