Kurv 0

Varmepumper

Mangler du en varmepumpe til nem og hurtig opvarmning af din bolig? Se vores forskellige modeller online her hos wupti.com, hvor du blandt andet finder nogle af de bedste varmepumper – selvfølgelig altid til de skarpeste priser.

Praktiske varmepumper til hjemmet

En varmepumpe kaldes også i daglig tale for en aircondition. Der findes flere forskellige typer af varmepumper, så du kan finde en der passer bedst til dine behov og dit hjem. Alt efter om du skal bruge en varmepumpe der kan bruges til luftoptimering eller om din varmepumpe også skal være behjælpelig med at opvarme vandet i dit hjem, så finder du et bredt udvalg af varmepumper på wupti.com.

 

Fordele ved at bruge en varmepumpe til opvarmning

  • Opvarmning med varmepumpe giver dig store besparelser på din varmeregning
  • En varmepumpe er meget kompakt og let at betjene
  • Ikke en dyr investering i forhold til, hvad du får for pengene

Opvarmning med varmepumpe er en meget økonomisk løsning til at skabe en behagelig temperatur, og hos wupti.com finder du varmepumper i mange smarte og kompakte modeller, der er meget lette at anvende. I mange husstande kan det sagtens betale sig at investere i en varmepumpe, fordi prisen på en varmepumpe ofte er lille sammenlignet med den positive forskel, der hurtigt ses på varmeregningen. Tilmed kan du altid finde varmepumper til skarpe varmepumpe-priser i vores udvalg, og så bliver besparelsen hurtigt endnu større, og varmepumpen tjener sig selv ind igen på ingen tid.

 

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af varmepumper og det er vigtigt at du vælger den der passer til dine behov og dit hjem.

 

Varmepumper : luft til luft

Luft til luft varmepumper anses ofte for at være en af de bedste måder at opvarme sit hjem på. Opvarmning ved hjælp af luft til luft er skånsomt for miljøet - og din pengepung. Nogle luft-luft modeller kan fjernstyres, så du eksempelvis kan starte varmepumpen i dit sommerhus, inden du lander på adressen.

Luft-luft betyder at energien kommer fra luft og bliver til luft igen. Modsat kan du også finde luft til vand, hvor energien kommer fra luft men bliver til vand. Dette sker eksemeplvis gennem radiatorer.

 

Hvor i boligen skal min varmepumpe installeres?

Vil du have mest muligt ud af din varmepumpe, er det vigtigt, at du placerer den rigtigt i hjemmet. Ofte vil en god placering være der, hvor varmepumpen får den bedste rækkevidde. Det kan eksempelvis være i stuen eller i køkken-alrummet, hvor hele familien opholder sig meget af tiden, og hvor varmen også nemt kan brede sig til boligens øvrige rum. Har du flere etager, er det en fordel at få etableret en varmepumpe på hver etage, hvis du ønsker den optimale opvarmning.

Se også vores øvrige produkter til vedligeholdelse af et godt indeklima i hjemmet her.

 

Køb en varmepumpe online hos wupti.com, og spar penge på opvarmning af din bolig

Etablering af en varmepumpe i boligen kan spare dig for rigtig mange penge i længden, når varmeregningen dumper ned i postkassen. For mange familier kan det derfor godt betale sig at omlægge til varme fra varmepumpe og skrue ned for øvrige varmekilder, og vil du se, om en varmepumpe også kan gøre noget godt for din økonomi, kan du bestille en varmepumpe online her hos wupti.com, hvor du finder varmepumper i mange forskellige modeller og størrelser. Når du har fundet din favorit blandt vores varmepumper, kan du nemt lægge din varmepumpe i kurven og gennemføre din bestilling ved betaling. Så er din varmepumpe snart godt på vej afsted til dig – klar til at blive taget i brug med det samme, når du får den hjem.