Kurv 0

Badekar

På én gang praktisk og afslappende. Et badekar er forkælelse af kroppen og afstresning for sindet. Tag en pause fra den hektiske hverdag i et fritstående badekar. Det lille badekar til brusekabinen, det moderne til hjørnet eller det klassiske fritstående badekar med løvefødder. Se udvalget her på wupti.com.

Sæt hverdagen på pause

Hvorfor have et badekar?

  • Det varme vand, der omslutter kroppen, kan virke lindrende på ømme muskler
  • Ultimativ selvforkælelse, hvis du har brug for at stresse af efter arbejdsdagen
  • Det er perfekt for større børn at boltre sig, så badetiden bliver nemmere overstået

Intet er mere afslappende og lindrende end at lade kroppen synke ned i varmt badevand. Samtidig kan de større børn lege og boltre sig og blive rene på en sjovere måde. Til mindre børn bør du investere i et babybadekar.

Hvilket badekar passer til dit badeværelse?

Både selve badeværelset og placeringen i dit badeværelse er afgørende for, hvilket badekar der passer ind. Størrelsen skal matche dit behov, ligesom stilen bør være i tråd med den øvrige indretning i rummet. 

Placering er det første, du skal tænke på, når du kigger efter et nyt badekar. Vandforsyning og afløb kan sammen med placeringen af de øvrige elementer i rummet være medbestemmende for, hvor det er muligt at placere dit nye badekar. 

Størrelsen på modellen afhænger dels af baderummets størrelse, dels af dit behov. Små, flytbare siddebadekar i plast er en god løsning til placering i brusekabinen, mens det store fritstående badekar kræver mere plads. Vælg en rummelig moderne model til tosomhed i karret eller den klassiske med løvefødder til den stille, afslappende stund alene. 

Stil handler om, hvorvidt dit nye badekar skal være moderne og minimalistisk, et praktisk og lille badekar til at sidde i eller romantisk med løvefødder og svungne linjer. Vælg den stil, der passer til resten af badeværelset, og vær opmærksom på at vælge armatur, der matcher i stilen. 

Gå på opdagelse online, og find dit nye fritstående badekar i vores store udvalg her på wupti.com – naturligvis altid bedst til prisen.