Kurv 0

Håndbrusere

Vælg gode brusehoveder og få det optimale ud af dit vandforbrug. Et godt brusebad starter med en god håndbruser, der har optimalt tryk, er nem at afkalke og har fleksible indstillingsmuligheder. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, det koster tid og vand på lang sigt. Se det store udvalg på wupti.com herunder.

Stilede og funktionelle håndbrusere

Derfor betaler det sig med et godt brusehoved

  • Du får et optimalt vandtryk
  • Der bliver færre kalkaflejringer
  • Det er meget nemmere at rengøre

Gode håndbrusere udnytter vandet optimalt og giver et jævnt fordelt og konstant vandtryk. Designet forhindrer ophobning af kalk, og det gør rengøringen nemmere. 

Hvad skal du kigge efter ved et nyt brusehoved?

Uanset om du er på udkig efter en ny håndbruser med eller uden stang og slange, så er der nogle pejlemærker, du kan gå efter i dit valg.

  • Vandbesparende funktion er efterhånden standard på de fleste håndbrusere, men der er forskel på, hvordan du mærker vandbesparelsen. Hemmeligheden ligger i placeringen af dyserne – en jævn fordeling giver et jævnt flow, mens udeladelse af dyser blot giver et lavere tryk. 
  • Kalk er næsten umuligt at undgå i et brusehoved, men du kan vælge en model med mindre tendens til ophobning af kalk. Det betaler sig for dig med stort vandforbrug og ingen tid til afkalkning. 
  • Rengøring bør være en smal sag for de fleste nye håndbrusere – designet er ofte lavet uden for mange riller og vinkler, så du hurtigt og effektiv kan gøre rent. Undgå en blank model, hvis du bor et sted med meget kalk i vandet. 
  • Funktioner, som f.eks. indstilling af stråletype eller -tryk giver dig en fleksibilitet i forhold til at anvende brusehovedet forskelligt. Små børn foretrækker ofte et lavt tryk, mens udskylning af farve eller hårkure kræver en kraftig stråle. 
  • Design på en håndbruser skal naturligvis passe til de øvrige armaturer i badeværelset. Materialet kan være krom, børstet stål eller plastik, mens formen varierer fra det klassiske ”telefonrør” til en moderne rør-lignende facon. 

Tjek vores mange håndbrusere i udvalget her på wupti.com – alle de kendte mærker og naturligvis altid bedst til prisen.