Kurv 0

Håndklæderadiatorer

Tørre håndklæder og varmt badeværelse med én elegant løsning – en håndklæderadiator. Forskellige designs til enhver indretning og alle størrelser, så du kan udnytte dit badeværelse optimalt. Vælg en model, der passer til dit håndklædeforbrug som enkeltperson eller familie. Se mere i udvalget her på wupti.com.

Varme og tørring i ét

Hvorfor have en håndklæderadiator?

  • Levetiden på håndklæder forlænges med god tørring
  • Du undgår unødigt fugt og kulde i badeværelset
  • En elegant løsning til ophæng og tørring på samme tid

Håndklæder skal hænge – hvorfor ikke hænge dem til tørring på samme tid! Med en håndklæderadiator får du en elegant løsning, der tørrer og opbevarer dine håndklæder på samme tid. Du undgår fugt- og lugtgener fra våde håndklæder og forlænger levetiden på dine håndklæder, samtidig med at badeværelset holdes tørt og varmt.

Det skal du overveje inden køb af håndklæderadiator

Inden du vælger en ny håndklæderadiator, så stil dig selv tre centrale spørgsmål: 

  • Hvad er mit behov? Håndklædeforbruget er forskelligt fra en enkeltperson til en familie. Antallet af stænger og evt. bredden på en håndklæderadiator afgør, hvor mange håndklæder, der er plads til. Det er altid en god idé at vælge en lidt større model, end du umiddelbart mener at have brug for – en håndklæderadiator kan nemlig også bruges til at lyntørre vasketøj. 
  • Hvor skal den hænge? Du kan få alle størrelser, så vælg størrelse efter, hvor den skal hænge – ikke omvendt. Du får mest gavn af en håndklæderadiator, hvis den placeres der, hvor du bruger håndklæderne – ved bruser/badekar eller ved håndvasken. Bruger du udelukkende din håndklæderadiator til tørring og kroge til ophængning, så udnyt evt. de ubrugte steder over karbadet eller under vinduet til ophæng. 
  • Hvad passer til badeværelset? Kig på dine armaturer, inden du vælger håndklæderadiator – er det krom, børstet stål eller noget helt tredje? Du opnår den bedste sammenhæng i indretningen på dit badeværelse, hvis du er opmærksom på at matche materialet til de eksisterende materialer i rummet. Er du usikker, passer hvid som regel til det meste. 

Skab varme og tørring i dit badeværelse – find din nye håndklæderadiator her på wupti.com. Altid bedst til prisen.