Kurv 0

Toiletsæder

Et toiletsæde er ikke bare et toiletsæde, og toiletsæder fås i mange forskellige udformninger her hos wupti.com. Gå på opdagelse i sortimentet, og find et billigt toiletsæde eller et toiletsæde til en skarp pris. Vi har blandt andet toiletsæder med soft close og toiletsæder med quick release. Find dit nye toiletsæde online her på siden, og bestil det hjem i dag.

Et toiletsæde til hvert toilet

Derfor skal du have et nyt toiletsæde

  • Er nemmere at rengøre end et gammelt med revner
  • De har låg, så de kan lukkes, hvilket er hygiejnisk
  • Kan fås i en børnevenlig udgave med softclose

Et nyt toiletsæde er nemmere at rengøre og holde rent, da det har en helt glat overflade. Det er også mere hygiejnisk, fordi låget kan lukke af for kummen. Og du behøver ikke være bange for at små fingre kan komme i klemme, hvis du køber et med softclose.

Hvordan vælger du toiletsæde?

For at vælge det rette toiletsæde til dit toilet og badeværelse bør du opmåle korrekt og beslutte dig for materiale og farve. 

  • Mål på et toiletsæde skal være præcis, så sædet dækker kummen præcist. Hvis du vælger samme mærke toiletsæde som dit toilet, er der bedre chancer for at målene passer. Som regel vil der være angivet, hvilken model sædet passer til inden for mærket. Vær også opmærksom på faconen på dit toilet.
  • Materialet kan være hårdt og blødt plast, træ eller bakelit. Fordelen ved plast er letheden og muligheden for at få flere forskellige former på toiletsædet og siddefladen. Bakelit er et hårdt materiale, der holder længe og giver den traditionelle afrundede siddeflade. Toiletsæder i træ bliver ikke så kolde, som plast og bakelitsæder kan blive. 
  • Farven på et toiletsæde behøver ikke være hvid. Du kan vælge et sort eller træfarvet sæde til toilettet. Et hvidt toiletsæde på hvide toiletter gør toilettet til et ensartet element på badeværelset. Vælg et sort toiletsæde til et hvidt toilet for at skabe et retro-look, eller lad et træfarvet sæde give et touch af natur på badeværelset. 

Gå på opdagelse i vores store online udvalg af toiletsæder her på wupti.com – alle de kendte mærker og altid bedst til prisen.