Kurv 0

Black Friday 2021

Her finder du skarpe priser og vanvittige tilbud til både store og små på Black Friday.

Black Friday tilbudsavis

Find de bedste Black Friday kup på vores mest populære kategorier

BLACK FRIDAY KATEGORIER

Black Friday på wupti.com 

Er du i tvivl om, hvorfor Black Friday er værd at holde øje med her på wupti.com? Det kan vi hurtigt forklare! Det er årets skarpeste priser og vanvittige tilbud til både store og små – og så er det din mulighed for at spare masser af penge på årets julegaveindkøb.

 

Hvad er Black Friday?

Det ville ikke være en overdrivelse at udnævne Black Friday til en af de største udsalgsdage overhovedet – og I USA er Black Friday i hvert fald, uden sammenligning, årets største indkøbsdag. Black Friday ligger ikke på en fast dato, men falder altid på dagen efter Thanksgiving, der sammen med jul er en af de største højtider i USA. Dagen markerer startskuddet på julesalget og er kendt for at give forbrugerne nogle gode priser, som kun fås denne ene dag. Det giver typisk lange køer og stor ivrighed, når dørene åbnes. Det er denne tradition, som vi i Danmark nu har taget til os. Både webshops og detailhandlere er hoppet med på vognen – og det gælder naturligvis også wupti.com. Black Friday lægger forud for Cyber Monday, der altid ligger på mandagen efter.

Hvad er historien bag Black Friday?

Det hele startede i USA engang i 1960’erne, hvor et par enkelte butikker holdt længere åbne end normalt, samtidig med at have nedsat priserne gevaldigt på en række varer. Dette tiltag blev – naturligvis – taget godt imod. Konceptet er siden blevet så forankret en del af den amerikanske detailhandel, at den 20 år senere, i 1980’erne, tilnærmelsesvis var blevet en helligdag i USA. Siden har store dele af verden fulgt trop – herunder Danmark - med at afholde den populære mærkedag, der giver anledning til både travlhed både offline og online, samt lange køer i butikkerne. Sidstnævnte og begrebet ”sort af mennesker”, er da også det, der menes at have givet anledning til navnet Black Friday eller ”Sort fredag”, som den store indkøbsdag kaldes på dansk. Nogle mener også, at navnet kommer af, at butikkernes regnskaber, udelukkende pga. salget denne ene dag, går i nul, dvs. deres salgstal går fra rød til sort.

Et væld af fantastiske tilbud og vanvittige priser

Når kalenderen siger ”Black Friday” i USA handles der for 50-60 milliarder. Et i forvejen svimlende højt tal, der de sidste mange år blot er blevet højere og højere. Helt så meget er det naturligvis ikke i Danmark, men det er stadig, med over 1 milliard kroner årligt, et meget højt beløb, at der handles for. Med det væld af fantastiske tilbud og knivskarpe priser, der er helt ufattelige, er det dog slet ikke så underligt.

Tilbuddene er både mange og stærke, og det ikke kun i få, men alle kategorier. Sådan er det i hvert fald her på wupti.com, hvor vi har masser af tilbud til både damer og herrer, ligesom du både finder tilbud til store og små. For at blive bedst rustet til Black Friday og få fingrene i de allerbedste tilbud denne dag, er det en god idé inden at holde godt øje både før og under salget.

Følg med i vores nyhedsbrev eller Facebook

Til trods for, at vi i Danmark ikke har nået amerikanske tilstande med Black Friday-relaterede uheld, voldsomme slagsmål og dødsfald, er det stadig en dag med masser af gang i den. Den byder på et utal af tilbud, der måske kan være svære at finde rundt i og holde styr på. Hvis du ikke vil gå glip af de bedste tilbud på wupti.com og være forrest i køen til de bedste og mest populære varer til de skarpeste priser, har du flere muligheder.

Et af dem er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi sender til dig i tiden op til Black Friday. Heri kan du få et indblik i hvilke tilbud, vi kommer til at få til årets vildeste shopping-dag. Herudover kan du med stor fordel følge med på vores Facebook-side, hvor der også er masser af inspiration at finde. Sidst, men ikke mindst, bør du også holde øje med siden her. Her tæller vi ned til den store dag og giver dit et overblik over de mange Black Friday-tilbud på wupti.com, når tiden nærmer sig.

Spar masser af penge på årets julegaveindkøb

Måske er du typen, der først i sidste øjeblik får klaret alle julegaverne – eller også kan du lang tid inden deadline d. 24. december sige, at hele årets juleindkøb er i hus. Uanset hvilken af de to grupper, du end måtte tilhøre, er der masser af penge at spare på årets julegaveindkøb, når du køber dine julegaver på Black Friday. 

Det er derfor en god ide allerede nu at bede om ønskesedlerne fra de venner og familiemedlemmer, som du skal give gave til. Udover det kan du, som nævnt overfor, også holde øje med både vores Facebook-side samt se og læse med i nyhedsbrevet, når det kommer ud. Måske du endda finder noget, ender med at blive årets bedste julegave.

Cyber monday?

Har du hørt en lille fugl synges om begrebet "Cyber Monday"? Læs om hvad wupti gør på mandagen efter Black Friday.