Kurv 0

Cyber Monday

Wupti fejrer Cyber Days med massevis af gode tilbud og ultra skarpe priser fra mandag d. 29. november 2021

Cyber Days tilbudsavis

Cyber Monday 2021 den 29. november på wupti.com

Mandagen efter Black Friday kaldes Cyber Monday og er dagen, hvor særligt de online butikker går besærk med vanvittige tilbud og de stærkeste priser, du endnu har set. Derfor kan vi slet ikke vente til at gå amok- kan du?

Hvornår er det Cyber Monday?

Cyber Monday ligger ikke på nogen fast dato, men er altid mandagen efter Black Friday. For at du kan være helt klar til at gå webshop-amok, kan du holde øje med siden her, hvor vi tæller ned til den store onlineshopping-dag.

Hvad er Cyber Monday?

Når kalenderen siger den sidste weekend i november – også betegnet som weekenden efter den amerikanske højtid og helligdag Thanksgiving – er det om fredagen tid til Black Friday, der tør siges at være årets største shopping-dag. De vanvittige tilbud og knivskarpe priser er dog ikke forbeholdt Black Friday – mandagen efter gælder det nemlig Cyber Monday, hvor der ligeså er masser af penge at spare på dine indkøb.

Dagen var da også oprindeligt web-butikkernes modsvar til Black Friday, og denne mandag er også hurtigt blevet en af de største onlineshopping-dage overhovedet. Eftersom vi ikke har nogen butikker, betragter vi denne dag som en vaskeægte højtid! Cyber Monday er med andre ord en dag, som vi helt uundgåeligt skal fejre på behørig vis - glæd dig!

Særlige Cyber Monday tilbud – få julegaverne i hus

Der er god grund til at glæde dig til Cyber Monday – der er nemlig masser af tilbud, der gælder udelukkende denne dag. Hvorfor ikke benytte dagen til at få taget hul på julegave-indkøbene? På wupti.com har vi over 260.000 varer inden for mange forskellige kategorier. Du kan helt sikkert også finde noget på Cyber Monday!

Følg med her på siden!

Vi kan endnu ikke afsløre alle detaljerne om vores Cyber Monday-tilbud, men i takt med at dagen nærmer sig, kan du se frem til mere information. Tip: Måske skal du være klar, før du tror! Er du klar til at gå på jagt efter skræmmende lave priser? Vi glæder os til at tage imod dig med tilbud på alt lige fra elektronik og hvidevarer over til boligudstyr, fritid og haveindretning.

Husk, at du på wupti.com altid kan finde det, du søger til skarpe priser. Det gælder uanset, om du leder efter computere, tablets, køkkenmaskiner, vaskemaskiner, fritidsudstyr og legesager – og på to øvrige shopping-dage udover Cyber Monday, Black Friday og Singles Day, er priserne endnu vildere, end de plejer at være.