Kurv 0

Om wupti

Hvem er wupti?

wupti! Så let er det!

I 2006 blev vi sat i verden for at forenkle handel: ”Der må da være et lettere alternativ til en dyr og besværlig fysisk butik med lang kø, kort åbningstid og fyldt p-plads?” Og wupti, ja, så blev wupti.com en af de første danske netbutikker uden fysiske butikker og 100% online. En mere bekvem måde at handle på, der sparer bøvl og tid. Navnet gav sig selv.   

I 2017 åbnede vi vores online markedsplads for at give kunder nem adgang til sælgere fra ind- og udland. Som et trygt alternativ til udenlandsk e-handel, hvor vores danske kundeservice sidder klar – om pakken kommer fra Herning, Hongkong eller London. 

I dag klarer vi alt fra elektronik til cykler, grill, fitness og meget mere. Det voksende vareudvalg rummer alle favoritterne. Vi får varerne hjem til dig hurtigt og sikkert og vi tager dem retur - hvis du fortryder. Hvis du ikke finder noget til dig selv, kan du helt sikkert finde noget til din kæreste, din mor, far eller kusinens nye hund.

Hvorfor wupti?

Spændende udvalg: Mere af det kendte, mere af det fede, mere af det unikke!

Lavere priser: Automatiske prisopdateringer og konstant priskonkurrence!

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter!

Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Mere info

Kundeservice

Vores kundeservice har åben alle hverdage.

Læs meget mere om kundeservice hos wupti.cm

Ejerforhold

Wupti har siden sommeren 2015 været ejet af Salling Group.

Læs mere om Salling Group og wupti her.

 

Bankoplysninger

Se vores bankoplysninger. CVR-nummer og ejerforhold.

Læs mere om wuptis bankoplysninger.