Kurv 0

Fortrydelse og returnering på wupti

På wupti.com kan du nemt og enkelt fortryde og returnere dit køb.

 • 30 dages fortrydelses- og returret
 • Returnering af varer i Bilka eller føtex varehuse
 • Send varerne retur til vores returlager

Læs uddybende information nedenfor.

 

30 dages fortrydelses- og returret på wupti.com

Du har altid 30 dages fortrydelses- og returret når du handler på wupti.com. Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, skal du selv bestille den - vi kan kun tilbyde at tilbagebetale pengene til dig.

Forlænget returret i julehandlen (opdateret 25. okt 2021):

Vi har forlænget fortrydelses- og returretten for alle køb foretaget i perioden 25/10-2021 til og med 24/12-2021, således du kan returnere dit køb helt frem til 31. januar 2022. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, hvorfor varen bør returneres i original emballage.

Delvis fortrydelse
Du kan fortryde dele af dit køb. I givet fald skal du være opmærksom på, at hvis du har købt flere varer i én ordre, og ønsker at fortryde og returnere dele af ordren, refunderes leveringsomkostningerne ikke.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder og returnerer dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelses- og returret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Bemærk: Du har ikke krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse af dit køb.

Ved ordrer, der alene indeholder varer fra én lagerlokation, refunderes leveringsomkostningerne kun ved returnering af hele ordren, idet omkostningerne er de samme uanset antallet af varer.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer undtaget fortrydelses- og returretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelses- og returretten:                                                               

 1. levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 2. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 3. levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
 4. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på, og
 5. levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret.


Returnering i føtex og Bilka varehuse

Pr. 1. april 2020 kan du returnere dit køb i din lokale Bilka eller føtex butik (Dog ikke føtex FOOD).

Hvis du har bestilt en stor vare, der er leveret med fragtmand, bedes du kontakte os, såfremt du ønsker at få varen afhentet. Større varer kan også returneres i vores varehuse.

For mindre varer kan du benytte dig af din fortrydelses- og returret ved at tilbagelevere din vare tilbage på én af følgende måder:

 • Du kan returnere varen i et føtex eller Bilka varehus, hvor en servicemedarbejder vil igangsætte din tilbagebetaling. Husk at medbringe din faktura som købsbevis.
  • Særligt for Bilka: Varer over 500 kr., og al elektronik, skal returneres i varehusets servicecenter. De har åbent kl. 10.00-20.00 alle dage. 
  • Særligt for føtex: Bemærk at det ikke er muligt at returnere i føtex FOOD.

Vigtigt: Ordrer som er lagt før 31. marts 2020 kan IKKE returneres i føtex og Bilka varehuse. Du henvises til at sende varen retur jf. nedenstående anvisning.


Send varen retur

Du kan også vælge at sende din vare til vores returlager, men du skal selv betale returfragten. Vælger du selv at sende varen, skal vi gøres opmærksom herpå inden du sender pakken. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du kan sende standardfortrydelsesformularen  til kundeservice@wupti.com og sende pakken til:

wupti.com
Graham Bells Vej 22, port 40
8200 Århus Nord


Hvad koster det at returnere?

Det er gratis at returnere varer i Bilka og føtex varehuse (Dog ikke føtex FOOD). Vælger du selv at sende varen til vores returlager, skal du selv betale returfragten.

Ved større produkter, som ikke kan sendes med eksempelvis Post Danmark, kan vi tilbyde at afhente produktet mod betaling.

Vær opmærksom på, at de viste produkter er eksempler på, hvad det koster at returnere en vare. Returnerer du flere varer, vil fragtomkostningerne tilsvarende stige.