Kurv 0

Salling Group ejer wupti.com

Salling Group  købte i 2015 100 % af aktierne i netbutikken wupti.com af 3C Retail og driver wupti.com videre side om side med koncernens øvrige onlineaktiviteter.

Skal sikre konkurrencedygtige priser og bedre oplevelser

Med opkøbet foretager Salling Group endnu en gang en markant investering, der skal sikre kunderne konkurrencedygtige priser, forbedrede indkøbsoplevelser og en fortsat ekspansion af såvel butiksnettet som online. Opkøbet af wupti.com skal samtidig styrke den danske e-handel samlet set.

Som dansk virksomhed er vi i Salling Group optaget af at være med til at opbygge den hjemlige e-handel. Købet af wupti.com understreger vores ambition om at tilbageerobre noget af den omsætning, der i dag forsvinder ud af landet til udenlandske netbutikker. Vi giver allerede danskerne de bedste tilbud og indkøbsoplevelser i vores fysiske butikker, og vi ønsker at gøre det samme for vores kunder online ved at servicere dem bedre end de udenlandske aktører, siger Per Bank.

Solidt fundament for videreudvikling

wupti.com, der blev etableret i 2006, har en stærk historie bag sig som den første rendyrkede netbutik i Danmark. Flere end 250.000 tilfredse og loyale kunder vidner om en position blandt de bedste på markedet, hvad angår kundetilfredshed, takket være et særdeles velfungerende setup for bestilling og levering.