Kurv 0

Wupti.com er en del af Salling Group

Mere end 100 års historie

Salling Groups historie strækker sig mere end 100 år tilbage til 1906. Virksomheden har gennem årene udviklet sig drastisk, og det, der begyndte som en lille manufakturhandel i Aarhus, er i dag en international detailhandelskoncern.

I dag har Salling Group over 50.000 medarbejdere og er en af Danmarks mest mangfoldige arbejdspladser. Butikker, webshops, kaffebarer, restauranter og en række unikke og velkendte brands. Fordelt på tre lande. Alt sammen for at gøre hverdagen bedre.

100 % fondsejet: Gør hverdagen bedre

Salling Group er 100 % ejet af Salling Fondene. Det betyder, at hvor vi tidligere var forpligtet til at udbetale udbytte til aktionærerne, kan vi nu investere hele vores overskud to steder: Dels tilbage i forretningen bl.a. i form af investering i nye, moderniserede butikker samt bæredytige projekter og initiativer. Dels i vores fonde, som uddeler donationer til gode formål i Danmark. Helt konkret har Salling Fondene siden 2012 doneret mere end en milliard kr. til kultur, sport, velgørenhed, uddannelse og forskning. 

Salling Groups formål er at gøre hverdagen bedre - for vores kunder og i det samfund, vi er en del af. Det gør vi gennem flere bæredygtige løsninger, nemmere og bedre indkøbsoplevelser, jobmuligheder til alle og ikke mindst donationer til gode projekter via vores ejere Salling Fondene.

Salling Groups opkøb af Wupti.com

Salling Group købte i 2015 100 % af aktierne i netbutikken wupti.com af 3C Retail og driver wupti.com videre side om side med koncernens øvrige onlineaktiviteter.

Skal sikre konkurrencedygtige priser og bedre oplevelser

Med opkøbet foretager Salling Group endnu en gang en markant investering, der skal sikre kunderne konkurrencedygtige priser, forbedrede indkøbsoplevelser og en fortsat ekspansion af såvel butiksnettet som online. Opkøbet af wupti.com skal samtidig styrke den danske e-handel samlet set.

Som dansk virksomhed er vi i Salling Group optaget af at være med til at opbygge den hjemlige e-handel. Købet af wupti.com understreger vores ambition om at tilbageerobre noget af den omsætning, der i dag forsvinder ud af landet til udenlandske netbutikker. Vi giver allerede danskerne de bedste tilbud og indkøbsoplevelser i vores fysiske butikker, og vi ønsker at gøre det samme for vores kunder online ved at servicere dem bedre end de udenlandske aktører, siger Per Bank.

Solidt fundament for videreudvikling

wupti.com, der blev etableret i 2006, har en stærk historie bag sig som den første rendyrkede netbutik i Danmark. Flere end 250.000 tilfredse og loyale kunder vidner om en position blandt de bedste på markedet, hvad angår kundetilfredshed, takket være et særdeles velfungerende setup for bestilling og levering.

Læs mere om Salling Group, Salling Fondene og de mange tiltag der gøres for at skabe en bedre hverdag for kunderne såvel som samfundet her.