Kurv 0

Singles Day

Find de bedste Singles Day hits på vores mest populære kategorier

Singles Day Kategorier

Tilbudsavisen er fyldt med stærke tilbud

Vi kører stærke Singles Days priser hele ugen og torsdag d. 11/11 er tilbuddene ekstra vilde! Du kan se hele avisen allerede nu.

Udvalgte Singles Days Tilbud

Singles Day 11.11.2021 – vanvittige tilbud

Måske har du stadig til gode at stifte bekendtskab med Singles Day – men i så fald kan du godt berede dig på en vaskeægte festdag, hvad shopping angår. Her på wupti.com vil det nemlig bugne med fantastiske tilbud og priser – så gode, som du kun har set dem til årets øvrige store tilbudsdage som Black Friday og Cyber Monday.

Hvornår er der Singles Day?

Singles Day er den 11. november. Grunden til, at Singles Day ligger på netop denne dato er, at den skrives som 11/11 – dvs. et/en enkelt, som oversættes til single på engelsk. November er i forvejen en god shopping-måned – det er jo også i november, at der er både Black Friday og Cyber Monday. Begge dele ligger hvert år i slutningen af november og igangsætter julesalget.

Hvad er Singles Day?

To af årets mest populære og indkøbsdage, hvor butikker og webshops holder længe åbent med vanvittige tilbud – Black Friday og Cyber Monday – er ikke de eneste dage, du skal glæde dig til, hvis du elsker tilbud og store besparelser. En nyere og mere ukendt – i hvert fald her i Danmark - men dog stadig mere og mere populær mærkedag, er Singles Day. Faktisk er Singles Day så populær på verdensplan, at der de sidste par år er blevet omsat for over 125 milliarder kroner årligt alene denne ene dag.

Anti-Valentines Day for alle – både singler og par

Valentines Day er dagen, hvor hele verden fejrer kærligheden og tosomheden – men hvad gør man så, når man single? Det er der heldigvis kommet et svar til med Singles Day. Det er nemlig en dag, hvor det handler om at fejre dig selv! Singles Day blev da også oprindeligt opfundet som netop en pendant til den amerikanske mærkedag Valentines Day, som en form for anti-Valentines Day. Til trods for, at dagen endnu ikke er så udbredt i Danmark, har den faktisk over 25 år på bagen. Det var nemlig i 1993 i Kina, at Singles Days-konceptet og traditionen med at fejre singlerne startede så småt. 10 år efter, i 2009, blev dagen gjort til en handelsdag. Her startede det med store rabatter på op til 50% på varer, og det gjaldt udelukkende singler.

Her 9 år efter fejres mærkedagen dog lidt anderledes. Singles Day er nemlig ikke længere, som man måske skulle tro, kun for dem, der er singler. I stedet er er det nu en indkøbsdag for alle; både dem der er i et forhold og dem, der er single. Det er ligeledes derfor, at vi vil fejre den her på wupti.com, hvor vi derfor har masser af gode tilbud til både kvinder og mænd samt store og små. Det, der er i fokus, er blot, at Singles Day handler om, at du skal forkæle dig selv – og så kan du altid klare alle julegaverne til venner og familie på Black Friday.

Klar til Singles Day 11.11 2021?

Gå ikke glip af de mange gode tilbud, når vi fejrer Singles Day her på wupti. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med på vores Facebook-side, så du er klar til at forkæle dig selv med alle de lækre tilbud som kommer direkte ind i din indbakken. 

Masser af Singles Day tilbud 

Singles Day er måske ikke den mest kendte – eller anerkendte – indkøbsdag endnu. Det har vi dog tænkt os at lave om på her på wupti.com – så I år fejrer vi nemlig Singles Day i stor stil! Det betyder derfor, at du altså ikke skal vente helt til Black Friday og Cyber Monday for at få gode tilbud og knivskarpe priser. Dem får du nemlig masser af til Singles Day med specialpriser, der kun gælder denne dag. Hvis du vil sikre dig at være en af de første til de gode tilbud, når startskuddet til single-indkøbsfesten d. 11. november lyder, kan du med fordel holde øje med siden her. D. 11.11 er en masse 1 taller, som har den symbolik og kan lede tankerne hen på singler, som også er 1. Måske du kan gætte, hvad du kan finde af tilbud her på wupti? Glæd dig – det gør vi!