Kurv 0

Chromebook

Hvis du ikke allerede kender til den smarte Chromebook, kommer du til det. Det er nemlig en super smart løsning til dig, der ønsker en computer til at surfe og bruge apps. For det er netop, hvad en Chromebook kan. Den giver dig alt, hvad du kender og bruger fra din smartphone og computer i én enhed. Find din Chromebook på wupti.com, og bestil den her på siden i dag.

Populære chromebook mærker

Få hjælp til din PC

Guides til computere

Chromebook

Hvad kan en Chromebook tilbyde dig?

En af de geniale egenskaber ved en Google Chromebook er, at du får et billigt alternativ til en computer uden at gå på kompromis med kvalitet. Det er nemlig en super simpel PC, som kører på Googles Chrome OS styresystem. Din Chromebook består derfor kun af en webbrowser og en app store - enkelt og funktionelt. 

En Chromebook egner sig derfor til dig, som ikke ønsker at bruge en formue, men stadig vil have en rigtig god PC. Du får nemlig en kombination af de to egenskaber, som du bruger mest fra din smartphone og computer.

 

Google Chromebook - det prisvenlige alternativ 

Vælger du at gå på opdagelse i vores udvalg af Chromebooks, er der tre klare fordele, som du skal vide. Disse kan du nyde godt af, når du har købt din nye PC. En Chromebook har blandt andet følgende tre fordele:

  • Billigt og nemt alternativ 
  • Baseret på nettjenester med masser af lagerplads 
  • Masser af muligheder med apps fra Google Store

Det er ikke til at komme uden om - en Chromebook kan tilbyde dig et prisvenligt alternativ til en dyrere computer, hvor du måske ikke engang skal bruge de mange funktioner og egenskaber. Derfor er en Chromebook også simpel og let at lære. Så kan du hurtigere komme i gang med at udforske dens fordele og muligheder. Det er et godt køb, du helt sikkert ikke vil fortryde. 

Lær mere om, hvad en Chromebook er, samt hvilken Chromebook der er bedst. Så kan du lære endnu mere om den smarte PC og vælge den rigtige.

 

En Chromebook er et billigt og nemt alternativ 

Skal du hovedsageligt bruge computeren til net-surfing, Facebook og mail, bør du kigge en ekstra gang efter en Chromebook. Med Chromebooks er der tale om billige maskiner, som både er effektive og nemme at bruge. Hvis du ikke har behov for at løse mere krævende opgaver for eksempel redigering af video eller du ikke er typen, der spiller tunge 3D computerspil, så har du måske lige fundet din nye bedste ven.

Chromebook er baseret på Googles eget styresystem - det webbaserede Chrome OS. Chrome OS er designet til at arbejde i skyen for at være særdeles let for computeren at køre. Faktisk kan Chrome OS direkte betragtes som en udvidet Chrome browser, idet alle programmer åbnes via browser. Dette gør sig gældende, hvad end du vil skrive mail, kigge i din kalender eller skrive i et dokument.

 

Baseret på nettjenester med 100 GB online lagerplads

Det smarte og unikke ved en Chromebook er, at alle funktioner varetages gennem browseren. Det betyder, at computeren ikke behøver udstyr med den kraftigste ydelse. Der er simpelthen ikke behov for den allerdyreste teknik og de seneste processorer for at give en fuldt ud flydelse og effektiv brugeroplevelse. Og fordi der kan spares på ydelsen, holdes prisen nede, så du får meget computer for relativt få penge.

De fleste Chromebooks er udstyret med en harddisk på 16 GB. Det kan virke som en begrænset størrelse, men det skyldes igen, at PC’en er baseret på nettjenester. Alle Chromebook leveres følgelig med 100 GB lagerplads i to år på Google cloudservice, Google Drive. Det giver dig god med plads til at gemme dokumenter, billeder, videoer og meget mere.

 

Masser af muligheder med applikationer fra Google Store

Er du i forvejen god venner med din Android smartphone, vil du ikke opleve Chrome OS som en stor omvæltning. Fra starten leveres en Chromebook med et større udvalg af apps fra Google, som du måske allerede er særdeles godt bekendt med. Du finder blandt applikationer såsom:

  • Gmail 
  • Google Maps 
  • Google Drive 
  • Youtube og meget mere

Du kan også holde kontakten med din familie og venner gennem Google Hangouts, som er Googles modstykke til Skype, som du måske kender. Du nyder nemt din musik fra Googles eget Google Play, men foretrækker du for eksempel Spotify, henter den nemt denne app ned på din Chromebook. Du kan produktivt arbejde med tekst-dokumenter i Google Docs eller med tabeller, tal og grafer i Google Sheets.

Med en Chromebook er mulighederne uendelige for, hvad du kan. Alt dette får du nemlig til en skarp pris på wupti.com. Vi sørger altid for at opdatere vores sortiment, så du kan følge med tiden og tendenserne. 

 

Skræddersy din Chromebook efter dine specifikke behov

Når du logger ind på din Google-konto, hentes der automatisk de Chrome-apps ned, som du allerede har installeret på dine andre enheder. Har du alligevel brug for mere funktionalitet, kan du selv tilpasse computere via Chrome Web Store. Herfra er der adgang til en større mængde programmer. Dette gør, at du nemt og hurtigt kan skræddersy din computer nøjagtigt til dine behov og krav. 

På den måde har du ikke en masse unødvendige programmer og apps, som du alligevel ikke anvender. Nej, du kan selv opbygge din Chromebook, så den matcher og opfylder dine specifikke behov. Det er altså super smart, hvis du spørger os. Samtidig giver det også dig total frihed, når det kommer til din PC. 

 

Bestil din Chromebook på wupti.com 

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse på jagten til din nye Chromebook. Vi giver dig altid fri fragt uanset, hvilken Chromebook der er din favorit. Glem heller ikke at tjekke vores udvalg af computertilbehør, så du får den fulde oplevelse. Bestil din nye Chromebook på wupti.com i dag.