Kurv 0

Stylus pen og pegeredskaber

En interaktiv touchskærm bliver nemmere at navigere rundt på med en stylus-pen. Det lille kuglepen-lignende redskab gør det nemmere at aktivere små områder på en touchskærm, som det ellers ville kræve koncentration at aktivere med fingrene. Undgå fedtede skærme og fejlagtige aktiveringer med en stylus. Se udvalget af stylusser herunder.

Stylus-pen til den nemme navigering

Hvorfor bruge en stylus?

  • Du kan hurtigere og nemmere navigere på touchskærm
  • Du undgår fedtede skærme og problemer med aktivering
  • Den kan bruges på alle typer interaktive touchskærme

Kolde fingre eller fedtede skærme kan give problemer med at aktivere områder på en interaktiv touchskærm – med en stylus-pen slipper du for fedtede skærme og undgår ethvert problem med aktivering. Det er hurtigere og nemmere at navigere med en stylus, og du kan anvende en stylus-pen på iPad og alle øvrige touchskærme.  

Hvornår er det en fordel med en stylus pen?

Det er altid en fordel at bruge en stylus på din mobiltelefon eller tablet – det er ganske enkelt nemmere og hurtigere at navigere rundt på den interaktive touchskærm. Men der er tre primære årsager til, at mange vælger at bruge en stylus pen: 

  • Lange negle eller store fingre kan gøre det til en langsommelig eller besværlig affære, at ’ramme’ et lille område på en interaktiv touchskærm. En stylus-pen sparer dig for besværet og tillader dig desuden, at navigere rundt på meget små områder uden at behøve forstørrelse. 
  • Hygiejnisk for flere personer – hvis flere personer benytter en tablet eller anden touchskærm, er det langt mere hygiejnisk at anvende en stylus-pen. Hver person kan have sin egen pen til skærmen, eller der kan vedhæftes en pen til fælles brug. 
  • Kolde fingre eller fedtede skærm er ofte skyld i problemer med at aktivere noget på en interaktiv touchskærm. Måske har du din mobil med udenfor i koldt vejr og vil slippe for at tage handskerne af, hver gang du skal navigere rundt på skærmen. Undgå alle problemer med en stylus-pen. 

Få en bedre navigering med en stylus pen – find den online i det store udvalg her på wupti.com. Altid bedst til prisen.