Kurv 0

PC skærm

Uanset, om du skal bruge din nye PC skærm til arbejde, studiet, gaming eller til hverdagens små opgaver, kræver det en ordentlig skærm. Derfor kan du på wupti.com finde et bredt sortiment af computerskærme i et væld af størrelser og designs. Tjek udvalget ud, og bestil med få klik din nye PC skærm i dag på wupti.com.

Populære mærker af PC-skærme

PC skærm

Få fantastiske billeder med en god PC skærm 

En ting er sikkert, når du skal investere i en PC skærm, og det er ikke at gå på kompromis med kvalitet. Når du skal ud og finde din nye PC skærm, skal du prioritere et rigtig godt billede og kvalitet. Det er nemlig væsentlige faktorer til en computerskærm. Skal den bruges til et specifikt formål, skal du også tage dine behov med i overvejelserne. Så skaber du de bedste betingelser for at finde den rette. 

Fælles for vores sortiment på wupti.com er, at alle skærme er produceret af populære og kendte brands. De er netop din garanti for, at kvaliteten og konstruktionen er i orden. For når du investerer i en ny PC skærm, skal du også have noget for dine penge. Tag derfor et kig i vores udvalg, og find din favorit i dag.

En stor PC-skærm giver det bedste overblik

En helt elementær faktor inden for TFT-computerskærme er næsten selvsagt skærmstørrelsen. Og mens det kan virke logisk, må man alligevel ikke undervurdere fordelene ved at vælge en større skærm. Ikke nok med at det rent visuelt måske ser mere imponerende ud på skrivebordet, så giver en større skærm også et større arbejdsområde. Den mest almindelige størrelse på en PC skærm er 24 tommer.

En stor skærm betyder stor overskuelighed, og på den måde kan du lettere have flere ting kørende på samme tid. Eftersom priserne på de store skærmstørrelser i dag er yderst fordelagtige, er der næsten ingen grund til at spare på skærmstørrelsen. På wupti.com finder du alt fra 23,6 tommer til 47 tommer computerskærm. Overvej derfor dit behov i forhold til størrelsen på din nye skærm.

Med lav responstid er PC skærmen hurtig til at følge med

Responstiden er et afgørende parameter, når du skal finde din nye computerskærm. Responstiden fortæller, hvor hurtig skærmen er til at opdatere handlinger. En hurtig responstid betyder, at skærmen er hurtig til at følge med i de ting, der foregår på skærmen. Til dagligdagen i almindelighed og ved for eksempel 3D spil i særdeleshed er en hurtig opdatering essentiel for en god skærm oplevelse. 

Normalt siger man, at en responstid på syv millisekunder eller derunder er tilpas til almindelig brug, mens to millisekunder og derunder er i den absolutte top og helt perfekt til den seriøse gamer. Hav derfor også responstiden med i dine overvejelser i forhold til, hvad du primært skal anvende din PC skærm til. 

Skærmens andre funktioner

I tillæg til computerskærmens mere grundlæggende egenskaber i form af størrelse og responstid byder moderne TFT-skærme også ind med flere andre funktioner, som kan vise sig at have stor betydning i den daglige brug. Find derfor PC skærme med funktioner såsom:

  • Hæve og sænke fod 
  • Indbyggede højttalere 
  • HDMI og TV-tuner

Fordelene ved en hæve/sænke fod må for eksempel ikke undervurderes: Med denne fod kan du langt lettere sidde komfortabelt og ergonomisk korrekt bag skærmen. En anden fordel kan være indbyggede højttalere, så du kan spare plads på skrivebordet. 

Med HDMI tilslutning kan du ydermere bruge skærmen som mere end bare en PC skærm: Skærmen kan også tilsluttes for eksempel DVD-afspiller og spilkonsol. Brugen af en moderne computerskærm behøver altså ikke begrænse sig til kontorets opgaver. Slet ikke, hvis skærmen samtidig har TV-tuner, hvor du kan bruge computerskærmen præcis som et almindeligt fjernsyn.

Uundværligt tilbehør til en computerskærm

Når du først har fundet din nye PC skærm, skal du også tage et kig i det store udvalg af tilbehør til din computer. Til en ordentlig computerskærm hører sig også en rigtig god mus og holdbart tastatur. Derudover skal du også bruge en musemåtte, som sikrer dig et stabil og god overflade på dit skrivebord. Du skal også tjekke vores udvalg af grafikkort og lydkort til din computer. Så er du kommet rigtig godt fra start.

Hvorfor vælge wupti.com til køb af en PC skærm 

På wupti.com tilbyder vi et bredt udvalg af computerskærme, hvor alles behov og krav kan blive opfyldt. Med andre ord er der en skærm til alle i vores sortiment. I vores udvalg finder du mange kendte og populære brands inden for computerteknologi, som virkelig ved, hvordan en rigtig god PC skærm skal konstrueres. 

Gå på opdagelse i vores store sortiment, og tag dig endelig rigtig god tid. Der er nemlig ingen grund til at skynde på sådan en investering. På den måde træffer du også et sikkert og trygt valg, som du vil sætte pris på i lang tid fremover. Når du har udvalgt den ideelle skærm, er det nemt at bestille her på siden. 

Bestil din computerskærm online på wupti.com i dag

Find din nye PC skærm fra udvalget på wupti.com. Vi har altid et stort udvalg af forskellige modeller, som du kan bestille hjem. Samtidig sørger vi også for at holde vores sortiment opdateret, så du altid bliver tilbudt de nyeste modeller og nyheder. På wupti.com giver vi dig fri fragt, når du handler for 1.000 kr. Det er også her, at du altid får de skarpeste priser og tilbud på dine produkter. 

Bestil trygt din nye PC skærm i dag hos wupti.com. Så kan du allerede nu begynde at glæde dig til at modtage den. Husk også at tilføje en mus, musemåtte og tastatur til din ordre - så er dit udstyr i orden. God fornøjelse med at finde din nye computerskærm.