Kurv 0

Ekstern harddisk

Mangler du mere lagringsplads, end hvad din computer kan tilbyde? Så anbefaler vi, at du tager et kig på wupti.com’s udvalg af eksterne harddisks. Her kan du nemt og bekvemt overføre dine overskydende data, så du ikke behøver at sortere og slette i din eksisterende data.

Det bruger du en ekstern harddisk til 

Hvis du har en masse data liggende på din computer, så ved du også, at det optager meget af computerens samlede lagringsplads. På et tidspunkt er alt pladsen opbrugt, og så bliver du nødt til at tage stilling til, om du skal slette billederne fra dit barns første fødselsdag eller jeres første kæresteferie til Grækenland.

Du kan roligt slå koldt vand i blodet - med en ekstern harddisk fra wupti.com kan du nemlig beholde alle dine visuelle minder. Her får du mulighed for at overføre din data. Hvad end det er billeder, filer eller videoer til vores smarte bærbare harddisk med ekstra lagringsplads. Du kan også bruge eksterne harddisks til at sikkerhedskopiere dine data, hvis din computer går i stykker.

Hvilken ekstern harddisk skal jeg vælge? 

Det kan være svært at vide, hvilken harddisk du skal vælge. På wupti.com har vi et bredt udvalg af kompakte harddisks. Det er derfor en god ide at spørge dig selv, hvad du skal bruge den eksterne harddisk til, og hvor meget lagringsplads, du har behov for. Vi har blandt andet eksterne harddisk med flotte design i høj kvalitet, som gør overførslen nem og hurtig. Derudover kan flere af vores harddisks formateres til brug med både Mac og Windows. 

Vi tilbyder også eksterne harddisks i forskellige størrelser, så du kan finde netop den størrelse og lagringsplads, du har behov for. Her er en oversigt over de forskellige størrelser:

  • 500 gigabyte
  • 1 terabyte - svarende til 1000 gigabyte
  • 2 terabyte
  • 3 terabyte 

 

Ekstern harddisk til din PlayStation 4

Hos wupti.com tilbyder vi eksterne harddisks til din PlayStation 4. Med Sonys nye opdatering til 4,50, er det nu muligt at forbinde og bruge eksterne harddisks til at lagre dine spil og applikationer. Står du og mangler en PlayStation 4? Så har wupti.com et stort udvalg af både konsoller og spil.