Kurv 0

NAS server

Glem alt om Cloud-baserede tjenester, hvor du kan gemme dine filer. Det nye er en netværksharddisk, en såkaldt NAS server, der giver dig et stykke lagerplads, som kan tilgås via dit hjemmenetværk. Her på siden finder du vores store udvalg af NAS servere, der kan indeholde helt op til 12 drev på samme server.

NAS server – nem og sikker opbevaring og tilgang til dine filer

3 fordele ved at købe en NAS server

  • Du kan gemme filer direkte på netværkshaddisken så du ikke optager pladsen på din computer 
  • Engangsinverstering sammenlignet med andre alternativer
  • TIlgå filerne når du er på farten

 

Sikker måde at gemme dine filer

En NAS server (Network Attached Storage) er en smart og anderledes måde at opbevare dine filer på. I stedet for at filerne skal tage plads på selve computeren eller ligge på en ekstern harddisk, der kan risikere at gå i stykker eller blive stjålet, ligger de i stedet på en server, som kun du kan tilgå.

Det er således meget sikkert at gemme dine filer på en NAS server, hvor hvert familiemedlem kan have sit eget drev til billeder, musik, film og andet. Vi har både NAS servere med indbygget NAS harddisk, og NAS servere, hvor du selv skal tilkøbe en harddisk med den mængde plads, du ønsker på din diskstation.

Sådan fungerer en NAS server

En NAS server er en type af netværksharddisk, der kan tilgås via dit netværk derhjemme. Din NAS harddisk kan dog også sættes op til at kunne findes frem online, når du er på farten, og på den måde fungere ligesom tjenester som Google Drive og DropBox. Det er dog en noget mere kompliceret proces, som du kan finde guide til opsætning af på nettet.

Man kan spørge sig selv, om en NAS server virkelig er bedre end eksempelvis at købe ekstra lagerplads i DropBox, og det vil vi mene, at den er. En NAS server er nemlig en engangsinvestering, som du kan bruge til opbevaring af dine filer resten af livet, hvor adgang til den samme mængde plads i DropBox kræver, at du betaler et fast månedligt beløb, der hurtigt kan løbe op i mange penge i løbet af et helt livsforløb.  

Køb en NAS server online hos wupti.com

Har du mod på at skifte fra de online cloudbaserede tjenester til en NAS server, finder du et bredt udvalg af NAS servere her hos wupti. Som sagt har vi både NAS servere, der allerede indeholder harddiskplads, men vi har også NAS servere, hvor du selv kan tilkøbe harddiske og på den måde bestemme, hvor meget plads, du ønsker at have på din NAS server. 

Vi sørger for at levere din nye NAS server hurtigt, så du snart kan komme i gang med at bruge den og gemme dine filer på den. Køb din NAS server her. Vi glæder os til at levere den til dig!