Kurv 0

Harddisk

Hvis du har mange vigtige filer, billeder og videoer liggende på din computer, er en harddisk et must. Her kan du sikkert gemme alt, hvad der er vigtigt for dig. På wupti.com har vi et godt udvalg af forskellige typer af harddiske, som du kan vælge mellem. Tjek vores store sortiment ud her på siden i dag, og bestil nemt og hurtigt din nye harddisk på wupti.com. 

Harddisk

Forskellige typer af harddiske

Når du skal finde den ideelle harddisk, har du flere forskellige typer at vælge i mellem. Disse har hver især sine fordele, så derfor skal du overveje, hvad du har behov for. Det vil gøre det nemmere for dig at finde frem til den harddisk, der opfylder dine behov og krav. På wupti.com finder du blandt andet følgende typer af harddiske:

Hvis du ikke allerede kender til de forskellige typer af harddiske, hjælper vi dig med at forstå forskellene og fordelene ved de individuelle harddiske. Så kan du nemmere træffe en informeret og rigtig god beslutning, som du vil blive glad for i det lange løb. Tag dig derfor god tid til at sætte dig ind i de forskellige muligheder, som du kan vælge i mellem.

NAS - Netværksharddisk

En NAS server eller såkaldt netværksharddisk er den nye form for harddisk, der foregår over nettet. Harddisken giver dig et stykke lagerplads, som kan tilgås via dit hjemmenetværk. På den måde kan du glemme alt om Cloud-baserede tjenester og blot have en netværksharddisk. I vores udvalg af denne type af harddiske finder du servere, som kan indeholde helt op til 12 drev på samme server. 

En netværksharddisk giver dig derfor nem og hurtig adgang til at backe alle dine filer op uden problemer. Her er plads til mange billeder, videoer og vigtige dokumenter. Disse er sikkert gemt på din nye NAS server. 

SSD - Solid Drive State intern harddisk 

En Solid Drive State harddisk er et yderst godt valg til at opbevare dine vigtige filer. Den har fået sit navn efter, at den ikke har nogle løse eller bevægelige dele. På den måde kan den bedre holde til slag og stød, hvis din computer skulle blive beskadiget. Det betyder også, at den heller ikke larmer, når den kører, hvilket er et kæmpe plus. Samtidig bliver den heller ikke alt for varm, når den kører. 

Den tilbyder også dig en hurtigere hastighed samt lavere strømforbrug. Dog er den en forholdsvis dyr harddisk at investere i. Men hvis du gerne vil have en interne harddisk i høj kvalitet, der holder i lang tid, skal du vælge en SSD. 

Ekstern harddisk 

De fleste kender til den klassiske eksterne harddisk. Den er nem at tage med dig rundt, så du altid har en ekstra kopi af det vigtigste indhold på din computer. Fordelene ved en ekstern harddisk er, at den er kompakt, men mange modeller kan holde store mængder data. Derfor er det rigtig godt valg til studiet, hvor du gerne vil gemme vigtige opgaver. 

Du kan også investere i en ekstern harddisk, hvis du har mange billeder og videoer, du gerne vil passe godt på. Det kan for eksempel være vigtige familiebilleder, du holder kært. I vores udvalg finder du et stort udvalg af eksterne harddiske med forskellige plads, så du nemt finder den ideelle harddisk til en skarp pris. 

USB-stick 

Sidst skal en USB-stick også nævnes. Selvom mange af os bruger netbaserede muligheder eller eksterne harddisk, er det stadig en god ide at købe et USB-stick. Den er super nem at have med overalt. Så har du altid mulighed for at gemme store mængder data. Samtidig kan den også bruges, hvis du skal overføre en stor fil til en anden. Tjek vores store udvalg af forskellige USB-sticks her på siden. 

Find meget andet computertilbehør 

I vores store sortiment finder du meget mere end bare harddisk. Efter du har fundet den ideelle harddisk, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af computertilbehør. Her finder du både fede tastaturer, musemåtter og meget mere. Find også et stort udvalg af computere og PC skærme, hvis du trænger til en opgradering eller en ekstra til samlingen. 

På wupti.com finder du nemlig alt, hvad du skal bruge til dit set-up derhjemme. Hvad end du leder efter computertilbehør til gaming, arbejde, studiet eller til hverdagens små opgaver.

Vælg mellem et væld af hardware

Udover en brugbar harddisk er der også flere uundværlige elementer og produkter, som du kan investere dine penge i. Hvis du er glad for et godt og skarpt billede samt klar og ren lyd, anbefaler vi at investere i et grafikkort og lydkort. Disse giver dig den bedst mulige oplevelse foran skærmen hver gang. Hvis du for eksempel arbejder meget foran computeren, er et grafikkort, lydkort og en harddisk et kæmpe must. 

Udforsk de mange muligheder og egenskaber, som vores hardware kan tilbyde dig. Her finder du også hardware og komponenter til at opgradere og optimere din PC. Bare slå dig løs i det store udvalg, og tag dig endelig god tid til at undersøge de mange muligheder og produkter.

Bestil din nye harddisk online på wupti.com i dag

Når du har taget et godt kig på vores store sortiment og udvalgt din favorit, kræver det ikke mange klik, før du har bestilt din nye harddisk. På wupti.com giver vi dig fri fragt, når du handler for over 1.000 kr. Samtidig sørger vi for de skarpe priser og gode tilbud, så du altid kan gøre et godt kup på wupti.com. 

Bestilt nemt og hurtigt din nye harddisk her på siden i dag. Så kan du allerede nu glæde dig til at modtage din pakke inden længe, så du kan udforske de mange muligheder - rigtig god fornøjelse.