Kurv 0

Strømforsyning PC

Wattene skal være i orden, den rette klasse skal være på plads – bronze, sølv, guld eller platin – og så skal prisen naturligvis matche dit budget. En PC-strømforsyning fordeler strømmen fra stikkontakten ud til de forskellige enheder i din pc – vær omhyggelig med dit valg.

Strømforsyning til din PC

Det kan en PC-strømforsyning

  • Fordele strøm ud til alle enheder i pc’en
  • Lede strømmen optimalt videre i systemet
  • Styrer strømmen hen til de relevante enheder

Strømmen fra stikkontakten skal ind til alle enheder i din pc – det sørger en strømforsyning for. Den fordeler strømmen ud til hver enkelt enhed og styrer den direkte derhen med den optimale videreledning. Det er ikke lige meget, hvordan strømmen kommer frem – den kan komme frem uforstyrret og i den rette mængde, og det sker via en pc-strømforsyning.

Hvad skal du tænke på, når du vælger en strømforsyning?

Den første enhed i din PC er strømforsyningen – den lille kasse, der leder og fordeler i de helt rette mængder til alle enheder. 

Prisen for en pc-strømforsyning starter på ca. 300 kr. og slutter på lidt over 2.500 kr. Overvej omhyggeligt, hvad der er vigtigst for dig inden for dit budget: Antal watt eller klassificering? 

  • Hvor mange watt? Antallet af watt i en strømforsyning ligger typisk mellem 350 og 1200 W. Til den lille pc uden en masse ekstra enheder kan en 350 W strømforsyning være rigeligt, og for de fleste er 550 W nok. Til den store spilleentusiast anbefales en strømforsyning på over 600 W. Er du i tvivl, så vælg hellere et højere antal watt, end du umiddelbart har brug for, så er du sikker på at have nok.   
  • Bronze, sølv, guld eller platin? Måden strømmen ledes videre på afhænger af, hvilken klasse strømforsyningen ligger i. Bronze er den lave ende og dermed den billigste, mens platin er den højest mulige klassifikation og også den mest effektive. Jo mere effektiv ledningen af strømmen er, jo mindre spildvarme er der, og jo mindre strøm bruger den. 

Vælg den strømforsyning til din pc, der passer til dit behov – altid bedst til prisen hos wupti.com.