Kurv 0

USB stick

Selvom mange af os i dag gemmer vores filer på en ekstern harddisk eller andre digitale tjenester er et USB stik stadig helt uundværlig til at tage filer med på farten. Det fylder minimalt i tasken og kan nemt lager store mængder informationer. Gå på opdagelse i vores udvalg af USB sticks.

Nemt at medbringe dine filer på et lille USB stik

3 fordele

  • Nemt at overføre filer fra én enhed til en anden uden internet
  • Kapacitet mellem 8 GB til 256 GB
  • Fylder minimalt i tasken 

Et USB stik kan efterhånden rumme rigtig mange filer. Du finder her USB stik af høj kvalitet fra 8 GB og helt op til 256 GB. Vi fører kendte mærker og du er dermed garanteret holdbare og pålidelige USB stik, når du vælger et USB her fra sortimentet.

 

Køb dine USB stik online hos wupti.com

Mangler du nye USB stik til kontoret, så køb dem online her hos wupti.com med hurtig levering. Det bliver ikke meget lettere at købe USB stik online, og du kan frit vælge, om du ønsker flere USB stik med få gigabyte, eller du hellere vil have ét USB stik med mange gigabyte og plads til det hele. Vi har et stik der passer til dit behov så gå på jagt i vores udvalg. Vi opdaterer løbende udvalget med de nyeste produkter inden for USB stik, så vi altid kan tilbyde dig de bedste produkter på markedet.
Når du har fundet det eller de USB stik, du ønsker at bestille hjem, er det blot at lægge dem i kurven og klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre. Så pakker vi dine nye USB stik og sender dem afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Tilbage er blot at læne dig trygt tilbage og glæde dig til, at dine nye USB-stik lander hjemme hos dig.

Se også vores udvalg af øvrigt computertilbehør, der gør hverdagen lettere og oplevelsen af at bruge din computer endnu sjovere. Mangler du en ny computer, har vi både stationære computere og bærbare computere i vores sortiment af produkter.