Kurv 0

Laserprintere

Hastighed, trådløs tilslutning eller kompakt model – der er mange ting at tænke over, når man vælger laserprintere. Men med en laserprinter er du sikker på kvalitet, effektivitet og pålidelighed hver gang. Spild ikke tiden på langsomme laserprintere – gå på opdagelse i vores online udvalg her på wupti.com.

Pålidelig kvalitet hver gang med en laserprinter

Hvorfor vælge en laserprinter?

  • Laserprintere udskriver hurtigt, så du sparer tid
  • Den er billigere i anvendelse end en blækprinter
  • Du får en udskrift af høj kvalitet og farvematching

Sammenlignet med en blækprinter udskriver en laserprinter flere sider i minuttet og i en bedre kvalitet. Den er billigere i forbrug, fordi en lasertoner ikke kan udtørre, ligesom en blækpatron kan. Du kan vælge en laserprinter farve her, så du kan printe dine dokumenter ud i flotte farver. 

Hvilken laserprinter passer til dig?

Når du skal vælge en laser-printer, handler det om at prioritere de funktioner, der er vigtigst for dig: Hastigheden, specialfunktioner eller forbindelsesmuligheder. 

  • Hastighed defineres ved en printer på, hvor mange sider den kan udskrive i minuttet. En hurtig laserprinter kan udskrive helt op til 40 sider i minuttet, mens de langsommere kan nå det halve. Hastigheden kan også handle om, hvor hurtigt den scanner eller kopierer, hvis den har de funktioner. 
  • Alt-i-én er efterhånden normen for mange laserprintere – scan, kopi og print i én maskine. Til hjemmet kan du få den i så kompakt format, at den kan stå på skrivebordet. En laserprinter med flere funktioner end udskrivning kan være langsom til at udskrive. Her bør du overveje, hvad der er vigtigst for dig – funktioner eller hastighed?
  • Forbindelse betyder mange ting, når det drejer sig om laserprintere. Wi-fi, bluetooth, LAN osv. Det relevante for mange er blot, om printeren er trådløs eller ej. Har en laserprinter bluetooth kan du udskrive fra både computer og mobil, og er den koblet på wi-fi, kan flere personer udskrive fra den samme printer. 
  • Størrelse kan desuden være en relevant ting at være opmærksom på, når du skal vælge printer. En lille printer kan være pladsbesparende, men med langsommere udskriftskapacitet. 

Få overstået udskrivningen hurtigt og i god kvalitet med en laserprinter – find den her i vores store udvalg her på wupti.com.