Kurv 0

Printere og blæk

Står du og mangler en ny printer? Det er vigtigt at afdække hvilket behov du har, når du skal vælge din nye printer, da det har betydning for, hvilken model du skal vælge. De findes i mange forskellige prisklasser og størrelser. Gå på udkig i wuptis udvalg af effektive printere.

Hvilken printer skal du vælge?

Er du på udkig efter en ny printer? Og ved du ikke ikke, hvilken du skal vælge? Vi hjælper dig her!

Stort udvalg af printere og blæk til kontoret eller hjemmet

Hvad skal jeg overveje ved valg af printer?

  • Hvad er dine udskriftsbehov?
  • Skal jeg printe i farver eller sort/hvid?
  • Hvilket prisleje skal printeren ligge inden for?

En printer er ikke bare en printer: Hvad har du behov for?

Helt så mange printere som computere findes der lige knap. Ikke desto mindre bugner markedet af forskellige printertyper med forskellige anvendelsesmuligheder. Jo klarere billede du har af dit printerbehov, jo lettere bliver det at overskue mulighederne.

Først og fremmest: Hvad skal du bruge printeren til, og hvor ofte skal den i brug?

Blækprinter, laserprinter eller all-in-one printer?

Efter du har overvejet dit printerbehov, er næste skridt at genkende forskellen på de forskellige printervarianter. Heldigvis er det ikke så kompliceret endda. Hvilken printertype der er det bedste valg for dig, afhænger af hvad du skal udskrive og i hvilke mængder. Vi guider dig herunder:

Laserprinter

En laserprinter egner sig til dig, der skal udskrive mange tekstdokumenter med høj hastighed. Af den årsag er laserprinteren ofte et oplagt valg til kontorer, uddannelsesinstitutioner og lignende. Køber du en laserprinter, er du sikret skarpe udskrifter af tekst til billige penge pr. side. Laserprinteren er dog ret dyr i indkøb sammenlignet med en blækprinter, men har du behov for primært at udskrive mange sort/hvid tekstdokumenter, er en laserprinter det oplagte valg.

 En printer med laserteknologi giver dig følgende fordele:

  • billige driftsomkostninger – lav pris pr. side
  • høj udskriftskvalitet af tekstdokumenter
  • høj udskriftshastighed

 

Blækprinter

En blækprinter har i mange år været det oplagte valg til det private hjemmekontor, hvor behovet for udskrift ikke er i samme liga som erhvervsvirksomhedernes. Fordelen ved en blækprinter skal findes i printerens knivskarpe kvalitetsudskrift af billeder og grafikker, som laserprinteren slet ikke kan hamle op med. Indkøbsprisen for en blækprinter er ofte ret lav, så alle kan være med. Men prisen pr. udskrevet side ender dog i et højere leje end laserprinterens billige driftsomkostninger, fordi blækket, du skal købe, er forholdsvis dyrt. Blækprinteren er generelt god, hvis du kan nøjes med at printe i mindre hyppig grad.

En blækprinter giver dig følgende fordele:

  • Prisleje i den lavere ende
  • Fantastisk udskriftskvalitet af billeder og grafik
  • Kan udskrive både billeder og tekst i flot kvalitet

 

All-in-one printeren er multifunktionel og derfor perfekt til kontoret

All-in-one printeren er den perfekte løsning, hvis du har brug for andet end bare print. All-in-one kaldes også multifunktionsprinter og kan fx både scanne og kopiere samt typisk printe fotos i god kvalitet. Med så mange funktioner vil denne printer være helt perfekt til dit hjemmekontor, eller hvis du fx i forbindelse med din uddannelse har brug for lidt mere anvendelighed. En moderne all-in-one printer behøver ikke være et stort skrummel, og priserne ligger faktisk på et ganske fornuftigt leje.

Køb din nye printer online på wupti.com

Når du har fundet en printer som opfylder dine krav kan du med få klik bestille den hjem til dig her på wupti. Vi har hurtig levering så du inden for kort tid kan tage din nye printer i brug og printe alle de sider som du vil. Er en blækprinter den der passer til dit behov? Husk da også at købe blækpatroner med, så du bliver klar til at printe med det samme. Vi glæder os til at sende din nye printer afsted til dig.