Kurv 0

Toner

På jagt efter toner til printeren? Her hos wupti.com finder du et bredt udvalg af tonere til forskellige printere. Vi fører både multipakker og almindelige tonere, så du kan finde den type toner, som passer til dine behov.

Populære toner mærker

Stort udvalg af tonere

Derfor skal du vælge den rigtige toner til dig

  • Original toner sikrer dig produktgarantien
  • Kompatibel toner kan være den gode pris
  • Med multipakker får du en billigere løsning 

Vælger du din printers eget mærke i toner, er du sikret produktgarantien og en god kvalitet. Alternative tonere, der er kompatible med din printer, kan være det billigere valg, mens multipakker ofte er at foretrække, hvis du vil gøre et rigtigt økonomisk godt køb. 

Det skal du vide, før du vælger toner

Din printer kræver en bestemt tonertype – ikke nødvendigvis et bestemt mærke, men en bestemt slags. Tjek den eksisterende toner i din printer, eller følg ét af de forslag til konkrete toner-alternativer, der er angivet i din printer. Ofte vil tonertype og forslag til mærker være angivet i lågen foran toneren i din printer.  

Der findes forskellige farver tonere, og din printer indeholder flere tonere i forskellige farver. Din printer vil altid fortælle dig via en lysende lampe, skrift i et display eller via softwaren, hvilken eller hvilke farver der skal udskiftes. 

I mange tilfælde vil du også via et klistermærke i lågen foran toneren eller i et display blive guidet til udskiftning toneren, så du nemt kan sætte en ny toner i efter behov.  

  • Lasertoner er toner til laserprintere og består af patroner med pulverfarve. Der er således ikke flydende blæk i patronen, og den kan derfor ikke erstattes af en toner til en blækprinter. Lasertoner kan være en smule dyrere end blæk, men de holder ofte længere.

Køb toner til printer online, og find gode tilbud i det store udvalg her på wupti.com – altid bedst til prisen.