Kurv 0

Access points

Et Access Point er en box, der laver trådløst lokal-netværk (WLAN). Den tilsluttes en kablet en router, switch, eller HUB via et Ethernet kabel og udsender et WiFi signal i et givent område. Skal du eksempelvisl bruge trådløs internet adgang i et soveværelse, hvor din routers signal ikke kan nå, kan du med fordel etablere en kablet forbindelse til et Access Point for at opnå optimal forbindelse. 

Access Point – Få hurtig og stærk forbindelse


Derfor skal du købe Access Point hos wupti.com

  • Mange forskellige produkter til at skabe et Wifi Access Point
  • Kvalitet fra kendte producenter
  • Altid skarpe priser og et højt serviceniveau

Et Access Point er suverænt til at skabe trådløst internet på kort tid på steder, hvor der ellers måske kun er adgang til internet via kabel. Access Point fungerer ved, at selve Access Point-boksen, der skaber det trådløse netværk, kobles til en router. Herved kan du få forbindelse fra routeren på trods af, at dennes forbindelse normalt ikke ville kunne række så langt. Hos wupti finder du mange forskellige produkter til etablering af Access Point, så det er blot om at vælge den rigtige løsning for dig.

 

Vælg en Access Point-boks, og få længere rækkevidde på dit trådløse netværk

Et Access Point har en utroligt lang rækkevidde sammenlignet med en almindelig router, og derfor er en Access Point-boks en god investering for dig, der har brug for en stærk forbindelse på steder, hvor routeren normalt ikke rækker.

Mange Access Point-bokse kan få det trådløse net til at række over 100 meter, men husk at læse grundigt op på de enkelte produkter, inden du vælger, så du er sikker på at kunne skabe et Access Point, der lever op til dine forventninger. Access Point er nyttigt ved eksempelvis LAN-parties, hvor mange computere har brug for en stærk forbindelse samtidig, men Access Point kan også bruges i private hjem, når du eksempelvis gerne vil have trådløst netværk i soveværelset, men din router kun rækker tilstrækkeligt til stuen.

 

Køb dit Wifi Access Point online her hos wupti.com

Vil du have kraftigere internet overalt, hvor du bevæger dig hen, så er Access Point din bedste ven i nøden. Access Point er nemt at sætte op, når først du forstår teknikken bag, og Access Point sikrer dig en stabil og stærk forbindelse fra dit trådløse netværk, uanset om det kun er dig selv, eller der også er andre i husstanden, der har brug for at gå på nettet samtidig. Find din foretrukne løsning til Access Point her i dag, og læg den i kurven, hvorefter du kan gennemføre din bestilling.