Kurv 0

KVM switch

Kunne du godt tænke dig at styre flere computere på én gang? Det kan du nu med wupti.com’s store udvalg af smarte KVM switch, som gør det muligt at skifte mellem flere computere med et enkelt sæt mus, skærm og tastatur - smartere bliver det ikke.

Hvad er KVM switch?

KVM står for Keyboard, Video, Mouse, og er en hardwareenhed, der giver dig kontrol over flere computere ved hjælp af et enkelt sæt mus, skærm og tastatur. Med en KVM switch gør du det derfor lettere for dig selv, samtidig med du ikke behøver at investere i mere ekstraudstyr.

Sådan fungerer et KVM switch

Hvis et KVM switch er nyt for dig, så kan det godt være svært at vide, hvordan det fungerer. Derfor kan du læse med nedenfor og blive klogere på KVM switch. 

  • Først forbinder du en skærm, tastatur og mus til dit KVM switch, og så bruger du herefter bestemte KVM kabler til at forbinde switchet til andre computere.
  • Du kan skifte mellem computerne ved et enkelt tryk på en kontakt - hurtigt og nemt. Det er samtidig forskelligt, hvor mange computere du kan forbinde, da det afhænger af den valgte KVM switch-model, men det er alt mellem to til 128 computere. 
  • KVM switchet er derudover forbundet til en bestemt computer og kan skifte direkte til den ønskede computer - smartere bliver det ikke.

 

Anskaf dig et KVM switch

Måske spørger du dig selv: “Hvornår er det en god ide at bruge eller anskaffe sig et KVM switch?” Du bruger det, når du gerne vil forbinde og styre flere computere. Derfor er KVM switch oplagt til dig, der benytter to eller flere computerenheder, og som skifter mellem flere servere. Med en KVM switch sparer du både tid, plads og penge.

Find det, du mangler, på wupti.com

Fordelen ved et KVM switch er som sagt, at du ikke behøver at investere i for meget ekstraudstyr. Derfor er det også vigtigt, at dit udstyr er af god kvalitet. På wupti.com finder du af den grund et stort udvalg af mus, tastaturer og skærme i topkvalitet til skarpe priser.