Kurv 0

Netværk switch

Er du på udkig efter en netværksswitch, så du kan udveksle data mellem flere forskellige computere på samme netværk? Se vores forskellige switches til netværk her, hvor du finder diverse gode kvalitetsmodeller fra blandt andre populære TP-Link. 

Find en switch til netværk

Derfor skal du købe en netværksswitch

  • Mulighed for fildeling mellem mange computere
  • Effektiv forbindelse for alle på netværket
  • Åbner op for, at der kan både sendes og modtages på samme tid

En netværksswitch er en smart, lille genstand til effektiv fildeling via internettet. Den åbner op for muligheden for at kunne dele og modtage filer mellem mange computere på én gang, og det særligt smarte ved en netværksswitch, i modsætning til eksempelvis en netværkshub, er, at du selv kan vælge, hvem du vil dele med, frem for at dele med alle computere på netværket samtidig. 

Yderligere kan du både sende og modtage filer samtidig, hvilket gør processen noget mere effektiv for dig som bruger. Alt i alt er en netværksswitch således ofte alle pengene værd for dig, der deler og modtager mange filer, og her hos wupti.com kan du nemt finde en netværksswitch, der kan matche dine ønsker og behov. 

Hvad er er en Unmanaged Switch?

En Unmanaged Switch bruges typisk til netværk i hjemmet, da de kan tilkobles et netværk direkte, uden at skulle gennemgå en længere konfiguration og opsætning. Til gengæld er Unmanaged Switches ikke udstyret med lige så mange porte som Managed Switches, og er designet til en basisk udvidelse af et netværk.

Hvad er en Managed Switch?

En Managed Switch giver dig både bedre sikkerhed og servicekvalitet end Unmanaged Switches, da de typisk har flere sikkerheds egenskaber, samtidigt med at du meget fleksibelt kan ændre Switchens indstillinger, så den passer bedst muligt til dit netværk og behov.

Find den perfekte netværksswitch i udvalget

Med så mange forskellige muligheder som du har til rådighed her hos wupti.com, er det ikke nødvendigvis helt ligetil, når du skal vælge din netværksswitch. Grundlæggende kan det som tommelfingerregel siges, at det altid er en god idé at gå efter en switch med mange LAN-porte og en god LAN-hastighed, når du deler og modtager på tværs af mange forskellige brugere, og du gerne vil gøre delingen så effektiv som overhovedet muligt.

Du finder hele vores samlede udvalg af routere og netværk her, hvor du altid nemt kan vælge lige det, du står og mangler til dit netværk. 

Køb en netværksswitch online hos wupti.com i dag

De fleste computerbrugere, der hyppigt deler filer, kan have glæde af en netværksswitch, der giver nem adgang til fildeling. Kan du også se idéen i at eje en netværksswitch, kan du finde din nye switch her blandt vores forskellige modeller og bestille den hjem med det samme. Mulighederne er mange online her hos wupti.com, hvor du trygt kan handle, når du mangler netværksswitch eller andet til dit netværk. Hold dig derfor ikke tilbage, men vælg din netværksswitch online, og glæd dig til at modtage den inden længe.