Kurv 0

Powerlines

Hvis du er på udkig efter en ny netværksløsning til en skarp pris, kan du med fordel vælge et Powerline netværk. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige modeller.

Værd at vide om powerline netværk

 

Fordele ved et powerline netværk:

  • Det er simpelt og hurtigt at sætte op
  • Nyd et stabilt og hurtigt netværk i hele huset
  • Undgå en overflod af ledninger og rod

Er du den heldige indehaver af en dejligt stor lejlighed eller et stort og nydeligt hus, er der en vis sandsynlighed for, at dit netværk kan komme til at volde dig problemer. Det kan nemlig være utroligt svært at opnå en stabil og påligelig internetforbindelse, der kan række i hele hjemmet – specielt hvis man ønsker en trådløs løsning. Her kan et Powerline netværk være din redning. Med Powerline får du nemlig mulighed for at lade dit netværk køre over dit elnet på ganske ledningsfri vis og med et helt optimalt resultat.

Dette form for netværk er stabilt, og du kan nemt tilknytte flere modtagerenheder, hvis du ønsker stationer placeret flere steder i dit hjem. På denne måde kombinere du det æstetiske, ledningsfrie aspekt med det funktionelle og effektive.

 

Hvilken Powerline adapter skal jeg vælge?

Der kan være forskel på, hvad der ønskes fra netværket på flere punkter.  Nedenfor har vi opstillet en oversigt over mulige specfifikationer, så du kan lade dig inspirere og finde den helt rigtige Powerline adapter for dig:

  • Wifi: Gør dig nogle tanker om, hvorvidt du ønsker, at din adapter skal kunne connecte til dit WiFi – vil dette være en fordel for dig.
  • Hastighed: Hvor meget skal dit netværk kunne trække – og hvor hurtigt skal det gå? Vælg mellem alt fra 300 til 2400 Mbps (megabit per sekund).
  • Enheder: Overvej ligeledes hvor mange enheder, du ønsker at kunne tilkoble din Powerline adapter – får du brug for to-tre stykker, eller kan du nøjes med en?

 

Bestil din Powerline adapter på wupti.com i dag

Det er ikke altid helt ligetil at finde en netværksløsning, der er pålidelig og kvalitetspræget, og det kan være til ulejlighed med et usikkert netværk. Derfor gør du klogt i at investere i en Powerline adapter. Med Powerline er du nemlig sikret et godt resultat af høj kvalitet til en skarp pris, samt en løsning der er endvidere er enkel at tilslutte. Tag et kig på vores mange forskellige modeller, find din Powerline adapter og bestil den hjem med få klik – så er den hos dig inden længe!