Kurv 0

Trådløs router

Er du træt af langsomt WI-FI? Så tag et kig på wupti.com’s udvalg af trådløse routere til skarpe priser. Med vores trådløse routere giver det dig bedre og hurtigere WI-FI, end du før har oplevet. Vi tilbyder routere i flere farver og former, så det passer til dit hjem.

Hvad er en trådløs router?

En trådløs router er en af de mest foretrukne måder at opnå god internetdækning på. Den er ikke forbundet af kabler ligesom andre routere. Derimod modtager den blandt andet data gennem en telefonisk forbindelse, der bliver omdannet til radiosignaler, som sørger for at routeren kan udsende forstærket internetforbindelse. På den måde kan forskellige enheder som smartphones, computere og spillekonsoller modtage et stærkt WIFI-signal samtidig.

Få forbedret WIFI-signal med trådløs router

Er du træt af, at dit WI-FI-signal ikke er lige stærkt i alle rum i dit hjem? Det behøver du ikke bekymre dig om længere. Med wupti.com’s udvalg af trådløse routere får du nemlig forbedret WI-FI, så du ikke længere skal vente på din film, som stopper i tide og utide for at loade.

Vi tilbyder routere, der giver dig god dækning og hurtig hastighed uanset hvilket rum, du befinder dig i. Ligeledes har vi modeller, der giver automatisk adgang til WI-FI’en, når du træder ind i dit hjem - bedre bliver det ikke.

Få forbindelse overalt med fleksible routere

Hos wupti.com tilbyder vi flytbare trådløse routere, der kan skabe forbindelse i selv de mest utilgængelige områder. Med vores fleksible trådløse routere kan du nemt tage den med på farten - hvad enten det er en USB adapter eller en af vores trådløse routere, som du kan tilslutte via en stikkontakt. Her får du mulighed for forstærket WI-FI-forbindelse, så du nemt og hurtigt kan tjekke dine mails eller surfe på nettet, når du har lyst.

Stort udvalg på wupti.com

Mangler du en enhed, som du kan teste din nye trådløse router på? Så har wupti.com et stort udvalg af computere, mobiltelefoner og spillekonsoller, der er nogle af de mest hyppige enheder, du bruger dit WIFI til. Klik ind på siderne og find dit foretrukne produkt.