Kurv 0

Stationær computer

En stationær PC er både super brugbar og yderst holdbar. Hos wupti.com har vi et rigtig godt udvalg af stationære computere til en skarp pris. Her på siden finder du kendte brands og fede modeller, som opfylder dine behov. Gå på opdagelse i vores store computer univers, og bestil din stationære computer på wupti.com.

Se kundernes favoritter

Populære stationær mærker

Skal jeg vælge stationær eller bærbar computer?

Er du i tvivl om hvilken computer du skal vælge? uanset om du vælger en bærbar computer eller en stationær PC, så er der fordele og ulemper ved begge typer. I denne guide gennemgår vi de to computere, så du kan vælge den de passer bedst til dig.

Stationær PC

En stationær computer er påerfekt til dig der er på udkig efter en kraftig arbejdsstation til dit kontor, eller en computer der er perfekt til gaming.  Med en stationær computer får du rigtig meget computer for pengene og du har samtidig mulighed for at sammensætte dit set up, som det passer dig. Vælg lige den mus, skærm og tastatur, som passer perfekt til din nye stationær PC. 

 

Hvad skal du gå efter, når du skal finde en stationær PC?

Det kan være den rene jungle at finde den helt rigtige computer, der opfylder dine behov. Derfor har vi skabt nogle pejlemærker, som du kan gå efter i jagten på at finde din nye stationære computer, selvom du ikke har den største viden omkring tekniske specifikationer. Følg blot vores råd, så garanterer vi, at du gør et godt køb. Du skal blandt andet kigge efter følgende egenskaber og elementer:

  • Vælg en processor med så mange kerner som muligt. Dette bidrager til at sikre dig den bedst mulige ydeevne. En i5 processor har 5 kerner, imens en i7 processor har 7 kerner og så fremdeles
  • Investér også lidt ekstra i en stationær PC med et rigtig godt grafikkort. Dette gør sig især gældende, hvis du skal bruge computeren til at spille eller køre tunge, grafiske programmer såsom eksempelvis Photoshop og InDesign
  • Vælg skærmstørrelse ud fra dit konkrete behov. En stor skærm giver selvsagt et bedre overblik, men fylder også lidt ekstra på dit skrivebord
  • Vælg en stationær PC med masser af intern hukommelse, så du har god plads til både spil, film, musik og billeder. Så behøves du nemlig ikke flytte det hele over på en ekstern harddisk for at frigøre plads til nye filer

Disse fire parametre vil agere som rettesnor for dit valg af stationær computer. På den måde har du gjort et informeret og velovervejet valg, som vil gavne dig i sidste ende. Det er med til at give dig en endnu bedre brugeroplevelse i det lange løb. 

Hvis du er i tvivl om flere af de tekniske elementer i forhold til en stationær computer, har vi skabt en lang række brugbare guides, som hjælper dig godt igennem dine udfordringer og spørgsmål. Læs blandt andet vores guide til, hvordan man formaterer sin computer, eller læs også vores spændende guides, som hjælper dig med at løse opgaver og spørgsmål, du måtte have.

 

Udvælg dine konkrete behov til en stationær computer

I forbindelse med egenskaber og elementer, som du skal overveje i din købsproces, er det også essentielt, at du konkretiserer dine behov. Der er nemlig nogle aspekter, som du skal overveje i forbindelse med køb af en stationær PC. Du kan blandt andet tage følgende aspekter i betragtning:

  • Hvor meget skal du bruge din stationære computer?
  • Hvor skal din PC bruges henne?
  • Hvad skal du bruge din stationær PC til?

Ovenstående aspekter bidrager til, at du gør et rigtig godt valg. Det er nemlig super vigtigt, at du tænker over, hvor meget du skal bruge din stationær computer. Er det til arbejde, studie eller måske en stationær gamer PC, kan du vælge at investere flere penge i den. Skal den blot bruges til hverdagen, kan du vælge en billigere stationær PC, der nemt løser dine opgaver. 

Næste aspekt er, hvor du skal bruge din PC henne. Dette er i relation til valg af skærmstørrelse. Overvej derfor nøje, hvor du gerne vil placere din stationære computer henne. Både så det ikke kommer til at se klodset ud, og så du ikke får købt en for stor computerskærm eller stationær, end du har plads til.

Sidste aspekt er, hvad du skal bruge din stationær PC til. Er det til gaming, studie, arbejde eller bare hverdagen, vil det have en indflydelse på dit valg. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilken egenskaber som din nye computer skal besidde for at opfylde dine behov. Start derfor med at udvælge og klargøre de vigtigste parametre for dig, så er du godt på vej til at finde den helt ideelle stationære computer.

 

Fordele ved at vælge en stationær computer

Der er nogle fordele, som du kan nyde godt af ved stationære computere. Fordelen ved at vælge en stationær PC er, at du typisk får en stærkere computer med bedre ydeevne og større skærm sammenlignet med for eksempel en bærbar computer. En ulempe er, at en stationær computer netop ikke er særligt bærbar. Men kommer du ikke til at skulle flytte rundt på din PC, får du uden tvivl mest ud af en stationær frem for en bærbar.

 

Find din nye stationær lige her

Uanset, om du er til Mac eller en almindelig stationær PC med Windows som styresystem, finder du nemt en computer på wupti.com. Vi har en stationær, der passer og opfylder de fleste behov - og helt sikkert også dit. Det gælder også uanset, om du primært skal bruge din PC til studie og arbejde, eller om du primært kommer til at bruge computeren til underholdning såsom gaming, streaming af film og serier.

Tag dig god tid til at gå på opdagelse i vores sortiment, og find den stationær PC, der skal hjem til dig og bo. 

 

Køb din stationær computer på wupti.com i dag

Når du har fundet den PC, der bedst matcher dine behov, kan du nemt og hurtigt bestille den hjem online her på wupti.com med blot få klik. Vi har fri fragt, uanset hvilken en af vores stationære computere, du vælger. Glæd dig allerede til at komme i gang med at lære din nye PC at kende. Køb din stationær computer i dag. 

Husk også at tilføje en trådløs mus og tastatur, software og andet computertilbehør til din kurv - så kommer du godt fra start! På wupti.com har vi nemlig alt, hvad du skal bruge ét sted.