Kurv 0

Chromebook

Hvad er en chromebook for en størrelse? Er det en PC eller en tablet? Chromebooken er en super simpel computer, som kører på Googles Chrome OS styresystem og computeren består blot af en App Store og en webbrowser. Kort sagt en kombination af de to ting, du bruger mest på din smartphone og computer samlet i én smart enhed. 

Google Chromebook - det prisvenlige alternativ

Tre fordele ved at vælge en chromebook

  • Billigt og nemt alternativ
  • Baseret på nettjenester med masser af lagerplads
  • Masser af muligheder med apps fra Google Store

En chromebook er et billigt og nemt alternativ

Skal du mest bruge computeren til net-surfing, Facebook og mail, bør du kigge en ekstra gang efter en chromebook. Med chromebooks er der tale om billige maskiner, som både er effektive og nemme at bruge. Hvis du ikke har behov for at løse mere krævende opgaver fx redigering af video eller du ikke er typen, der spiller tunge 3D computerspil, så har du måske lige fundet din nye bedste ven!

Chromebook baserer på Googles eget styresystem, det webbaserede Chrome OS. Chrome OS er designet til at arbejde i skyen for at være særdeles let for computeren at køre. Faktisk kan Chrome OS direkte betragtes som en udvidet Chrome browser, idet alle programmer åbnes via browser, hvad enten du vil skrive mail, kigge i din kalender eller skrive i et dokument.

Baseret på nettjenester med 100 GB online lagerplads

Fordi alle funktioner varetages igennem browseren, behøver computeren ikke være udstyret med den kraftigste ydelse. Der er simpelthen ikke behov for den allerdyreste teknik og de seneste processorer for at give en fuldt ud flydende og effektiv oplevelse. Og ved at kunne spare på ydelsen kan prisen holdes nede, så du for relativt få penge får meget computer for pengene.  

De fleste chromebooks er udstyret med en harddisk på 16 GB. Det kan virke begrænset, men skyldes igen, at computeren er baseret på net-tjenester. Alle chromebooks leveres følgelig med 100 GB lagerplads i to år på Googles cloudservice, Google Drive.

Masser af muligheder med applikationer fra Google Store

Er du i forvejen god ven med din Android smartphone, vil du ikke opleve Chrome OS som en stor omvæltning. Fra starten leveres en chromebook med et større udvalg af applikationer fra Google, som du måske er særdeles godt bekendt med: Du finder Gmail, Maps, Drive og Youtube mv.


Du kan holde kontakten med dine venner og familie ved lige via Google Hangouts, som er Googles modstykke til Skype. Du nyder din musik fra Googles eget Google Play, men du kan også installere fx Spotify. Du kan arbejde produktivt med tekst-dokumenter i Google Docs eller med tabeller og grafer i Google Sheets.

Når du logger ind med din Google-konto, hentes automatisk de Chrome-apps, du allerede har installeret på andre enheder. Har du alligevel brug for mere funktionalitet, kan du selv tilpasse computeren via Chrome Web Store. Herfra er der adgang til en større mængde af programmer, så du kan skræddersy computeren nøjagtigt til dit behov. 

Køb din nye chromebook online på wupti.com

Forkæl dig selv med en lækker chromebook fra udvalget hos wupti.com. Vi har altid alle de nye modeller og du kan bestille hjem. Bestil trygt din nye chromebook allerede i dag hos wupti.com. Og glem ikke at tjekke vores udvalg af computertilbehør ud, så du får den fulde oplevelse af dit nye køb.