Kurv 0

Stationær computer

Hos wupti fører vi et bredt udvalg af stationære PC'er og vi gør meget altid at have de nyeste modeller på lager til dig. Så gå på opdagelse i udvalget herunder og find din næste stationære PC fra mærker som Acer, HP, Lenovo og mange flere.

Find din nye stationære PC lige her

Står du og mangler en stærk stationær PC til en god pris? Her på siden finder du hele vores store udvalg af stationære computere fra kendte mærker som Acer, Lenovo, Apple og HP. Vi har både stationære med Windows som styresystem og flere forskellige Mac-computere, så du kan nemt finde en stationær computer, der passer til dine behov.

Fordele ved at vælge en stationær PC

Uanset om du er til Mac eller almindelig stationær PC med Windows som styresystem, kan du finde en stationær computer online her hos wupti.com, der matcher dine behov. Det gælder også uanset, om du primært skal bruge din PC til studie og arbejde, eller du primært kommer til at bruge computeren til underholdning, herunder gaming samt streaming af film og serier. Tag dig god tid til at gå på opdagelse i sortimentet, og find den stationære PC, der skal hjem til dig at bo.

Fordelen ved at vælge en stationær PC er, at du typisk får en stærkere computer med bedre ydeevne og større skærm, end når du vælger en bærbar computer. Ulempen er naturligvis, at en stationær computer netop ikke er særligt bærbar, men kommer du alligevel ikke til at skulle flytte rundt på din PC, får du uden tvivl mest ud af at vælge en stationær frem for en bærbar.

Det skal du gå efter, når du vælger PC

Når du skal købe en stationær PC, kan det godt være svært at vælge den rette model, hvis ikke du har styr på de tekniske specifikationer. Det kan dog sagtens lade sig gøre at vælge en rigtig god PC uden at vide det helt store om stationære computere. Følg blot rådene nedenfor. Så garanterer vi dig, at du nok skal gøre dig et godt køb.

  • Vælg en processor med så mange kerner som muligt. Det sikrer dig den bedst mulige ydeevne. En i5 processor har 5 kerner, imens en i7 processor har 7 kerner og så fremdeles.
  • Invester lidt ekstra i en PC med et godt grafikkort, hvis du skal bruge computeren til at spille eller køre tunge, grafiske programmer som eksempelvis Photoshop eller InDesign.
  • Vælg skærmstørrelse ud fra dit konkrete behov. En stor skærm giver selvsagt et bedre overblik, men den fylder også lidt ekstra på skrivebordet.
  • Vælg en stationær PC med masser af intern hukommelse, så du har god plads til både spil, film, musik og billeder, uden at du behøver at flytte det hele over på et ekstern harddisk for at frigøre plads til nye filer.

Køb stationær PC online hos wupti.com   

Når du har fundet den PC, der bedst matcher dine behov, kan du nemt bestille den hjem online her hos wupti.com med blot få klik. Vi har fri fragt, uanset hvilken af vores stationære computere du vælger, og vi leverer din nye PC til dig, så du hurtigt kan komme godt i gang med at lære din nye PC at kende. Husk også mus og tastatur, software og andet computertilbehør. Så kommer du godt fra start!