Kurv 0

PC Skærme

Trænger PC-skærmen til en opgradering for endnu flottere grafik og billeder? Så er den helt rigtige PC-skærm løsningen. Blandt vores udvalg af PC-skærme finder du blandt andet en TFT-computerskærm, som er tynd og elegant. Herunder har vi lavet et godt overblik, der gør dig klogere på computerskærme.

Få fantastiske billeder med en god PC-skærm

En stor PC-skærm giver det bedste overblik

En hel elementær faktor inden for TFT-computerskærme er næsten selvsagt skærmstørrelsen. Og mens det kan virke logisk, må man alligevel ikke undervurdere fordelene ved at vælge en større skærm. Ikke nok med at det rent visuelt måske ser mere imponerende ud på skrivebordet, så giver en større skærm også et større arbejdsområde. En stor skærm betyder stor overskuelighed, og på den måde kan du lettere have flere ting kørende på samme tid. Eftersom priserne på de store skærmstørrelser i dag er yderst fordelagtige, er der næsten ingen grund til at spare på skærmstørrelsen.

Med lav responstid er PC-skærmen hurtig til at følge med

Responstiden er et afgørende parameter, når du vælger computerskærm. Responstiden fortæller, hvor hurtig skærmen er til at opdatere handlinger. En hurtig responstid betyder, at skærmen er hurtig til at følge med i de ting, der foregår på skærmen. Til dagligdagen i almindelighed og ved fx 3D spil i særdeleshed er en hurtig opdatering essentiel for en god skærmoplevelse. Normalt siger man, at en responstid på syv millisekunder eller derunder er tilpas til almindelig brug, mens to millisekunder og derunder er i den absolutte top, perfekt til den seriøse gamer.

Skærmens andre funktioner: Hæve/sænke fod, indbyggede højttalere, HDMI og TV-tuner

I tillæg til computerskærmens mere grundlæggende egenskaber i form af størrelse og responstid byder moderne TFT-skærme også ind med flere andre funktioner, som kan vise sig at have stor betydning i den daglige brug. Fordelene ved en hæve/sænke fod må fx ikke undervurderes: Med denne fod kan du langt lettere sidde komfortabelt og ergonomisk korrekt bag skærmen. En anden fordel kan være indbyggede højttalere, så du kan spare plads på skrivebordet. Med HDMI tilslutning kan du ydermere bruge skærmen som mere end bare en PC skærm: Skærmen kan også tilsluttes fx DVD-afspiller og spilkonsol. Brugen af en moderne computerskærm behøver altså ikke begrænse sig til kontorets opgaver. Slet ikke hvis skærmen samtidig har TV-tuner, hvor du kan bruge computerskærmen præcis som et almindeligt fjernsyn.

Køb din nye PC-skærm online på wupti.com

Find din nye PC-skærm fra udvalget hos wupti.com. Vi har altid et stort udvalg af forskellige modeller, som du kan bestille hjem. Bestil trygt din nye PC-skærm allerede i dag hos wupti.com.